www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Prenos podatkov s telefona

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
aljoš
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03
Aktiv.: 13.21
Kraj: Škofja loka-poljanska dolina

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 03, 2013 8:00 pm    Naslov sporočila:  Prenos podatkov s telefona Odgovori s citatom

Ker sem pacient, mi je ratalo totalno razbiti ekran na telefonu samsung galaxy I900. Ne vem če ga je smiselno menjavati, saj je telefon dotrajan in dobim novega. Je pa nekaj... Kako iz tega dobiti podatke? Slike, telefonske? Kakšna ideja?

Hvala za pomoč!

psevdonim
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Aktiv.: 14.92
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 03, 2013 9:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

poskusi na ZS nick [g0ran24] , ker piše, da se že dva tedna ni prijavil na forum. Meni je uspešno popravil dva mobija.
aljoš
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 03, 2013 9:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sej ga ne mislim popravljat... samo za podatke se mi gre... Rolling Eyes
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.74
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 03, 2013 9:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Najdi Samsungov software za ta tip telefona, poveži telefon na PC in prenesi dol. Gotovo se da. ČE imenik sync-aš z MS Outlook, potem se skoraj v vsak telefon da prenesti stike nazaj. Outlook je univerzalna zadeva.

Aja...upam, da imaš kabel zanj...ali pa če ima bluetooth...sicer moraš res najti nekoga...
Aja----poglej na Ebay, včasih so tam LCD-ji za telefone napol zastonj...potem ga zamenjaš sam. Imaš na jutubu morje filmov, kako to narediš.

EDIT: ne splača se. Kot vidim so LCD-ji ranga 100 evrov Brick wall
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
sars
Član
Član

Pridružen-a: Tor 05 Jan 2010 20:40
Aktiv.: 3.56
Kraj: Vransko

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 03, 2013 10:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem dobil Galaxy S2 za zamenjat ekran lani enkrat in sem gledal malo po ebayu, klical kolega, ki ima servis za koliko bi mi ga dal itd. Na koncu je bil nov LCD z delom vred na pooblaščenem servisu cenejši od kitajskega ponaredka, če bi moral plačati še carino in davek ali od tistega, ki bi ga dobil od kolega brez davka. Skoraj nisem mogel verjeti, ampak zdaj vedno tudi na pooblaščencu povprašam za ceno...
aljoš
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 04, 2013 8:11 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Včeraj zvečer sem se nekaj igral, ga prižigal in ta vrag se še prižgati noče sedaj... vsaj zdelo se mi je tako.... upam da dobim podatke z njega... Sad
me2d
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Sep 2009 11:10
Aktiv.: 1.52

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 04, 2013 9:10 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tole pa ne bo tako enostavno. Namreč, ko ti ga uspe priključit preko kabla na software aplikacijo na računalniku, je treba tudi na touch ekranu potrditi povezavo oz. izbor. Sem imel isti problem s S2 prejšnji teden. Kljube temu, da mi ni bil interes popravilo displaya, sem ga nazadnje rajši naredil (original za 150€ z menjavo) in dobil vse podatke nazaj, kot pa da sem ob podatke. No telefon je pa še naprej v uporabi, kar tudi ni slabo.
Navaditi se je treba na občasne popolne backup-e, pa bo. So zelo koristni v podobnih primerih Smile

lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.74
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 04, 2013 11:57 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Saj mogoče touch del še deluje....
Sicer pa je najbolje imeti nastavljeno samodejno sinhronizacijo pomembnih podatkov. jabuček ima to urejeno, sem prepričan da android tudi. jaz imam stike, in podobno kramo na samodejni sinhronizaciji, tako da problemov ni. Danes je na telefone treba gledati kot na računalnike, kjer (pametni) tudi delajo redno kopije. Žal je to nujno.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
aljoš
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 04, 2013 7:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

touch ne deluje... ):
marsovcek
Član
Član

Pridružen-a: Pet 08 Jun 2012 11:27
Aktiv.: 1.01
Kraj: Okolica Celja

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 06, 2013 8:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hm, po mojem ni treba nič tackati, Kies se samodejno poveže in pomeni z njim. Si ga že poskusil priklopiti?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
igo
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11
Aktiv.: 15.99

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 06, 2013 8:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lahko pa bi dobil "začasnega darovalca". Iz darovalčevega telefona vzameš ekran, ga namestiš na svojega, snameš vse podatke, nato spet zamenjaš ekrana.

Seveda mora to početi nekdo, ki pri posegu ne bo uničil še dobrega zaslona.

Slike postopka "transtransplantacije" pa pripneš sem.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
aljoš
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 07, 2013 8:54 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem našel lanski backup na starem računalniku, tako da je vsaj nekaj rešenega...

Če bi se kdo ubadal z menjavo ekrana, mu telefon prodam za drobiž....

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 501 dni