www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Atmega8 - mi ga kdo sprogramira

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Osnove programiranja AVR-jev
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
atomi
Član
Član

Pridružen-a: Tor 09 Dec 2008 11:21
Aktiv.: 0.11
Kraj: Turjak

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 16, 2013 12:51 pm    Naslov sporočila:  Atmega8 - mi ga kdo sprogramira Odgovori s citatom

Pozdravljeni

Bi mi kdo sprogramiral 5 kosov Atmega8 po temle projektu, (http://abiks1.narod.ru/sdr/Si570.html) meni nikakor ne uspe. V zahvalo podarim novega Progyakupljen v svellektronike.

L.P.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
mucek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Aktiv.: 24.06
Kraj: Domzale

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 16, 2013 12:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če bi bil iz kje bliže kot iz hgfhfhfg bi te povabil na kavo, pa še sprogramirala bi mege ...

Ok, resno, če si iz LJ, prileti mimo, pa bom sprogramiral, ni panike sploh.

LP, g

atomi
Član
Član

Pridružen-a: Tor 09 Dec 2008 11:21
Aktiv.: 0.11
Kraj: Turjak

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 16, 2013 12:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne iz Turjaka bi ti pa vse poslal samo prej prouči zadevo na omenjenem liku pa mi sporoči, tudi plačam če je potrebno. Z AVR mi nikakor ne gre.

L.P.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
mucek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Aktiv.: 24.06
Kraj: Domzale

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 16, 2013 1:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja na linku je HEX datoteka in screenshot potrebne nastavitve fuse bitov.
Ni ravno neka znanost, če je HEX v redu.

LP, g

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Osnove programiranja AVR-jev Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni