|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Stabber Neznanec

Pridružen-a: Pon 25 Mar 2013 9:50 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: Velenje
|
Objavljeno: Pon Mar 25, 2013 9:59 am Naslov sporočila: Avtoradio Audi Chorus (Blaupunkt)-koda |
|
|
Prosim za pomoc pri iskanju kode za originalen autoradio kasetnik, saj ob nakupu auta iz nemcije kode nisem dobil zraven, ob menjavi akumulatorja jo sedaj potrebujem..Vem , da obstajajo nekaksni programcki, ki najdejo kodo z pomocjo serijske stevilke , vendar nisem expert za te stvari in bi prosil če mi kdo pomaga..Podatki radija so:
Audi Chorus
serijska st:AUZ1Z2W6233271
zraven serijske je se ta stevilka:7648245380
Lp. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
scolaro Član

Pridružen-a: Pon 12 Nov 2012 14:51 Prispevkov: 123 Aktiv.: 0.80 Kraj: Vipava
|
Objavljeno: Pon Mar 25, 2013 9:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Najboljše da greš na servis od audija. Če je avtoradijo demontiran ti dajo kodo brezplačno. Vsaj meni so jo dali, ko sem jo izgubil. Pa še številko šasije bojo potrebovali.
L.p. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Stabber Neznanec

Pridružen-a: Pon 25 Mar 2013 9:50 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: Velenje
|
Objavljeno: Tor Mar 26, 2013 9:06 am Naslov sporočila: |
|
|
scolaro je napisal/a: |
Najboljše da greš na servis od audija. Če je avtoradijo demontiran ti dajo kodo brezplačno. Vsaj meni so jo dali, ko sem jo izgubil. Pa še številko šasije bojo potrebovali.
L.p. |
Hvala za nasvet in tvoj čas, bom skočil do servisa in probal uredit zadevo..
Lp. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni