|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
DaGajsek Član

Pridružen-a: Sob 09 Okt 2010 12:10 Prispevkov: 67 Aktiv.: 0.37 Kraj: Celje z okolico
|
Objavljeno: Sre Mar 27, 2013 9:04 pm Naslov sporočila: 2. bolonjska stopnja Elektrotehnike (FE UNI LJ) |
|
|
Ne vem kam naj temo dam, se mi zdi še najbolj primerno sem.
Je kdo na forumu tak, ki je končal ali pa še hodi na omenjen program?
Sem pred opravljanjem diferencialnih izpitov (iz družboslovja) in upam da, še vpisom letošnje leto.
Zanima me, kako se izvaja delo na drugi stopnji, je to bolj teoretična zadeva ali se posega kaj v praktično delo? Za tiste, ki ste obiskovali oboje, kaka se vam kaj zdi razlika v snovi, podajanju snovi, zahtevah?
Sem namreč malo prestrašen, ker je stvari, ki jih moram predelati še veliko, me pa seveda skrbi ali bom potem sploh pripravljen na drugo stopnjo. Profesorji, s katerimi sem se dogovarjal za diferencialne izpite so mnenja, da bo treba trdo delati, ne vidijo pa razloga za paniko.
Hvala za odgovore,
LP
Damjan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dorijan Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48 Prispevkov: 2564 Aktiv.: 12.40 Kraj: južnoprimorska
|
Objavljeno: Sre Mar 27, 2013 10:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Odvisno od tega kako si kaj na tekočem z matematiko.
Drugače so pa pri večini predmetov predavanja bolj teoretična vaje pa kolikor se le da praktične, oz kar ni izvedljivo praktično pa simulacije.
Je pa precej zahtevno. Čeprav tisti, ki delajo sproti imajo že vse izpite iz prvega semestra opravljene. _________________ Če nekaj deluje, razstavi in ugotovi zakaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni