|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.95 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Ned Apr 14, 2013 11:44 am Naslov sporočila: Kabel za navijalec las |
|
|
Od soseda sem dobil navijalec las za popravilo.Ni delal ker je pretgan kabel.Kje se dobi ta priključek z kablom?
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
2.25 MB |
Pogledana: |
2 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kondenzator trgovec
Pridružen-a: Čet 29 Sep 2011 19:05 Prispevkov: 79 Aktiv.: 0.47
|
Objavljeno: Ned Apr 14, 2013 1:43 pm Naslov sporočila: Re: Kabel za navijalec las |
|
|
andrejj je napisal/a: |
Od soseda sem dobil navijalec las za popravilo.Ni delal ker je pretgan kabel.Kje se dobi ta priključek z kablom? |
A gre to za oni vijolični navijalec Anja iz Letehnike?
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.95 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Ned Apr 14, 2013 1:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kakšen tip je ne vem točno.Na njej piše "The wahl cutek ceramic hair straightener" made in p.r.c.Izgleda pa tudi nekateri imajo navado da kabel ovijajo pod ostrim kotom in zato kasneje žica prekine.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pegla Član

Pridružen-a: Sob 01 Nov 2003 17:32 Prispevkov: 284 Aktiv.: 1.20 Kraj: Sv.Anton
|
Objavljeno: Ned Apr 14, 2013 4:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Včasih sem za te stvari bil serviser in, ko se je to zgodilo in stvar je bila v garanciji so
(likalnik las) kar novega dali. Rezervnih delov ni bilo, pa tudi poceni je bil tako, da se ni splačalo popravljat.
Če imaš možnost kar direkrno (brez konektorja)priklopi na silikonski kabel (malo bol daljši.)
_________________ L.P.PEGLA
Nikoli ni tako dobro, da ne bi bilo lahko boljše. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pegla Član

Pridružen-a: Sob 01 Nov 2003 17:32 Prispevkov: 284 Aktiv.: 1.20 Kraj: Sv.Anton
|
Objavljeno: Ned Apr 14, 2013 4:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Včasih sem za te stvari bil serviser in, ko se je to zgodilo in stvar je bila v garanciji so
(likalnik las) kar novega dali. Rezervnih delov ni bilo, pa tudi poceni je bil tako, da se ni splačalo popravljat.
Če imaš možnost kar direkrno (brez konektorja)priklopi na silikonski kabel (malo bol daljši.)
_________________ L.P.PEGLA
Nikoli ni tako dobro, da ne bi bilo lahko boljše. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni