www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Nakup iz electronic4you (Avstrija)

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Jule
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48
Aktiv.: 11.81
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 23, 2013 1:28 pm    Naslov sporočila:  Nakup iz electronic4you (Avstrija) Odgovori s citatom

Je že kdo kupoval iz http://www.electronic4you.si ?

Cene so veliko bolj konkurenčne kot pri nas. Pa me zanima če ima kdo kakšne izkušnje z uveljavljanjem garancije. To me najbolj skrbi, saj imam namen kupiti eno kamero, ki je pa pri nas 70€ dražja, pa moram pretehtati možnosti kaj se splača.

lp

Obelix
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Maj 2008 13:59
Aktiv.: 9.06
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 23, 2013 1:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem kupoval pri njih. Nimam pripomb. Potrebe po uveljavljanju garancije ni bilo.

Poglej še na www.electronic4you.at, če je cena ista.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Waldo
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Nov 2007 10:50
Aktiv.: 1.48
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 23, 2013 2:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri njih sem že kupoval. Izbral sem prevzem na prevzemnem mestu v Gradcu in plačilo s kreditno kartico ob prevzemu. Vse je šlo gladko. Roba je prispela v Gradec v dveh dneh, tri dni pa je bila rezervirana zame (nisem plačal vnaprej).
Garancijskega primera nisem imel, tako da o tem ne morem pisati, nekaj o uveljavljanju garancije in servisu pa piše na njihovi spletni strani.
Sem pa po naključju opazil občutno razliko v ceni izdelka, ki sem ga kupoval, v odvisnosti od načina, kako sem ga našel na njihovi spletni strani. Če sem prišel do izdelka preko ceneje.si, je bil ca. pet evrov dražji, kot če sem ga poiskal direktno pri njih. Sicer to samo po sebi ni nič novega, a tokrat sem prvič to opazil tako neposredno.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ignis
Član
Član

Pridružen-a: Pon 21 Feb 2011 10:38
Aktiv.: 2.79
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 23, 2013 6:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz sem uporabil način, kot ga je @Waldo opisal, 3 izdelka v zadnja 4leta.
Plačal z gotovino ob prevzemu v Grazu, Center West.
Garancije nisem rabil Smile - tok, tok, tok.
Dober nakup ti želim!

Lp

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 483 dni