|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Jule Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48 Prispevkov: 2533 Aktiv.: 11.81 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Tor Apr 23, 2013 1:28 pm Naslov sporočila: Nakup iz electronic4you (Avstrija) |
|
|
Je že kdo kupoval iz http://www.electronic4you.si ?
Cene so veliko bolj konkurenčne kot pri nas. Pa me zanima če ima kdo kakšne izkušnje z uveljavljanjem garancije. To me najbolj skrbi, saj imam namen kupiti eno kamero, ki je pa pri nas 70€ dražja, pa moram pretehtati možnosti kaj se splača.
lp _________________ lp Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Obelix Član

Pridružen-a: Pon 19 Maj 2008 13:59 Prispevkov: 1881 Aktiv.: 9.06 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Apr 23, 2013 1:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem kupoval pri njih. Nimam pripomb. Potrebe po uveljavljanju garancije ni bilo.
Poglej še na www.electronic4you.at, če je cena ista. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Waldo Član

Pridružen-a: Pet 02 Nov 2007 10:50 Prispevkov: 316 Aktiv.: 1.48 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Apr 23, 2013 2:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri njih sem že kupoval. Izbral sem prevzem na prevzemnem mestu v Gradcu in plačilo s kreditno kartico ob prevzemu. Vse je šlo gladko. Roba je prispela v Gradec v dveh dneh, tri dni pa je bila rezervirana zame (nisem plačal vnaprej).
Garancijskega primera nisem imel, tako da o tem ne morem pisati, nekaj o uveljavljanju garancije in servisu pa piše na njihovi spletni strani.
Sem pa po naključju opazil občutno razliko v ceni izdelka, ki sem ga kupoval, v odvisnosti od načina, kako sem ga našel na njihovi spletni strani. Če sem prišel do izdelka preko ceneje.si, je bil ca. pet evrov dražji, kot če sem ga poiskal direktno pri njih. Sicer to samo po sebi ni nič novega, a tokrat sem prvič to opazil tako neposredno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ignis Član

Pridružen-a: Pon 21 Feb 2011 10:38 Prispevkov: 485 Aktiv.: 2.79 Kraj: MB
|
Objavljeno: Tor Apr 23, 2013 6:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem uporabil način, kot ga je @Waldo opisal, 3 izdelka v zadnja 4leta.
Plačal z gotovino ob prevzemu v Grazu, Center West.
Garancije nisem rabil - tok, tok, tok.
Dober nakup ti želim!
Lp _________________ Znanje se množi, če ga delimo! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 483 dni