|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
cerovac_i Član

Pridružen-a: Sre 21 Apr 2010 10:34 Prispevkov: 559 Aktiv.: 3.03 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Tor Apr 23, 2013 2:58 pm Naslov sporočila: MAV11 |
|
|
Pri mojem DDS generatorju sestavljenemu iz kit kompleta imam problem z vezjem MAV11. Že drugič mi je namreč to vezje odpovedalo. Prvič sem "kanibaliziral" en drugi kit komplet ki ga ne rabim več, sedaj pa nimam več nobene rezerve in bi ga rad zamenjal z nečem novejšim, trajnejšim in trpežnejšim. Pri prvi zamenjavi sem opazil da se vezje precej greje.
Ali ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko uporabil za ta namen?
V naprej se zahvaljujem za predloge in nasvete. _________________ Iščem zadovoljne avdiofile. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.05 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Apr 23, 2013 5:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
MAR-4 ti lahko dam. Mogoče ti bo delal v redu. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cerovac_i Član

|
Objavljeno: Tor Apr 23, 2013 5:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
V redu, potem se vidiva na pikniku.  _________________ Iščem zadovoljne avdiofile. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.05 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Tor Apr 23, 2013 5:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
cerovac_i je napisal/a: |
V redu, potem se vidiva na pikniku.  |
No to itak, a od Kopra do tu ni tako daleč, tako, da če se ti mudi si dobrodošel. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
cerovac_i Član

|
Objavljeno: Pon Maj 13, 2013 2:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na sejmu v Pordenonu sem kupil Gali-5. Ojačenje ima večje za dobrih 7dB. Ohišje ni ravno enake oblike, a sem ga vseeno uspel pravilno spraviti v vezje. Danes sem preveril izhodni signal z osciloskopom. Pri vseh frekvencah daje pravilen sinus. Upam da sem s tem dokončno rešil problem, saj ima to vezje bolje rešen problem hlajenja kot originalno MAV11.  _________________ Iščem zadovoljne avdiofile. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni