|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Jons Neznanec

Pridružen-a: Ned 16 Jun 2013 5:36 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: Škofja Loka
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jule Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48 Prispevkov: 2533 Aktiv.: 11.80 Kraj: Ajdovščina
|
Objavljeno: Ned Jun 16, 2013 10:53 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz imam laminator United office iz Lidla za a4 format. Verjetno, sta si precej podobna v notranjosti.
Za tiskanine se je že original obnesel dobro, a sem zamenjal termostat na 150 stopinjskega - v originalu je 100 stopinjski se mi zdi.
Zdaj dela več kot odlično. _________________ lp Jure |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jons Neznanec

Pridružen-a: Ned 16 Jun 2013 5:36 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Pon Jun 17, 2013 10:32 am Naslov sporočila: |
|
|
Sem izvohal tole stran: http://www.hw2sw.com/2011/09/23/turn-a-common-laminator-into-a-pcb-laminator/
Genialna finta kako (grobo) obrneš termostat. Pa tudi tista z zobotrebci ni od muh.
Vprašanje je le, kako dolgo potem zdrže zobniki in planke. Če bi bil geek, bi jih dal izrezat komu na flowjet, ampak za moje amaterske potrebe bo najbrž zdržala tudi plastika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni