www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Laminator United Office

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Oprema, stroji in orodja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Jons
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 16 Jun 2013 5:36
Aktiv.: 0.01
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 16, 2013 6:49 am    Naslov sporočila:  Laminator United Office Odgovori s citatom

Ima kdo izkušnje in morda ve kaj več o primernosti tega laminatorja za prenos tonerja (brez predelave)?
http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/index_32566.htm

Hvala za odziv.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jule
Član
Član

Pridružen-a: Sob 27 Okt 2007 12:48
Aktiv.: 11.80
Kraj: Ajdovščina

PrispevekObjavljeno: Ned Jun 16, 2013 10:53 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz imam laminator United office iz Lidla za a4 format. Verjetno, sta si precej podobna v notranjosti.

Za tiskanine se je že original obnesel dobro, a sem zamenjal termostat na 150 stopinjskega - v originalu je 100 stopinjski se mi zdi.

Zdaj dela več kot odlično.

Jons
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 16 Jun 2013 5:36
Aktiv.: 0.01
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 17, 2013 10:32 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem izvohal tole stran: http://www.hw2sw.com/2011/09/23/turn-a-common-laminator-into-a-pcb-laminator/
Genialna finta kako (grobo) obrneš termostat. Pa tudi tista z zobotrebci ni od muh. Very Happy
Vprašanje je le, kako dolgo potem zdrže zobniki in planke. Če bi bil geek, bi jih dal izrezat komu na flowjet, ampak za moje amaterske potrebe bo najbrž zdržala tudi plastika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Oprema, stroji in orodja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni