www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Philips (37PFL5322/12) LCD HD Ready (TV)

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
proteus44
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Ned 26 Maj 2013 11:17
Aktiv.: 0.01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 26, 2013 11:27 am    Naslov sporočila:  Philips (37PFL5322/12) LCD HD Ready (TV) Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Imam televizijo Philips (37PFL5322/12) LCD HD Ready, sicer je že malo starejša z malo funkcijami pa vendar mi je do zdaj služila še kar ok. Nanjo sem imel priklopljen dtv receiver Strong in je skupaj delovalo še kar ok. Naekrat je med gledanjem tvja slika postala rumena okrog okvirja in nato čisto izgnila pojavil se je črni zaslon; zvok, ki ga je oddajal receiver Strong SRT 8100 je deloval in deluje še naprej normalno. Lučka za on/off sveti modro tako, da je tv prižgan

Ima kdo kakšno idejo, kaj bi lahko bilo to krivo? Se mi sploh splača popravljat televizijo, al so stroški za takšna popravila preveliki?

Hvala vsem za odgovore!
lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
staher
Član
Član

Pridružen-a: Sob 22 Jan 2011 9:54
Aktiv.: 0.07
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 25, 2013 9:54 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

l.p.
Imam enak tv 37PFL5322/12
Ko sem ga prižgal se ne dajo več barve natavit, komtrast in slka je precej temna po sliki se pojavljajo prejšni prizori potem čez čas izginejo.

kaj narediti kanta za smeti ali servis?

hvala
staher
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni