|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
klema Neznanec

Pridružen-a: Pet 02 Nov 2012 20:49 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: mihovce
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tilz0R Član

Pridružen-a: Čet 31 Maj 2012 15:39 Prispevkov: 898 Aktiv.: 5.64 Kraj: Črnomelj
|
Objavljeno: Tor Jul 02, 2013 9:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi to se dogaja ja. Zaenkrat takšnih gnilih izkušenj še nimam in tudi upam da jih ne bo.  _________________ Knowledge sharing is caring.
majerle.eu | stm32f4-discovery.net |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.68 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Tor Jul 02, 2013 11:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam sem doživel nekaj hujšega. Potrebno je bilo zamenjati 15k ojačevalnikov v soic-14 ohišju, ker so bili kitajski "tudi to se dogaja ja" originali.
Ojačevalniki so bili popolnoma prazni, le ohišje in nogice.
Cena, če se ne motim, je bila 1cent/kos manj od originalov. Vendar se je zaradi velike količine nakup cenejših zdel boljša rešitev.
Da jih ni sram!  _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.84 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Sre Jul 03, 2013 11:09 am Naslov sporočila: |
|
|
Potem pa se včasih sprašuješ zakaj ti ne kaj ne deluje. S temi LM338 sem imel tudi jaz slabe izkušnje, kupljeno pri nas. Potem sem ugotovil, da LM317 od TI (vzorec) zdrži krepko več  _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
webmouse Član

Pridružen-a: Čet 27 Avg 2009 22:27 Prispevkov: 1059 Aktiv.: 5.49 Kraj: Bloška planota
|
Objavljeno: Ned Sep 15, 2013 10:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ker nisem našel kam čem postaviti - v malo za šalo pa tudi ne spada...
Tu se vsaj naslov ujema....
Kaj vse ne zabeležijo ruske avtokamere - tu se jih je nekaj ponovno rodilo. _________________ -
"Želja po znanju je v naravi vsakega dobrega človeka." Leonardo Da Vinci |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 5 dni