|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
jvolk Član

Pridružen-a: Ned 05 Mar 2006 1:14 Prispevkov: 737 Aktiv.: 3.14 Kraj: okolica Divače
|
Objavljeno: Tor Jul 16, 2013 9:32 am Naslov sporočila: Posnetki iz predavanj načrtovanja in izdelave TIV |
|
|
Predavanja, ki so se odvijala 6.7.2013 v prostorih Fakultete za elektroniko v Ljubljani so dosegljiva na:
http://www2.drustvo-elektronikov.si/?p=912 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.01 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Tor Jul 16, 2013 4:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ne vem zakaj, samo meni noben video ne deluje. Odpre se malce večje okno, ki zgleda kot nek predvajalnik, nato pa je vse črno. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gumby Član

Pridružen-a: Sob 28 Apr 2007 12:32 Prispevkov: 4066 Aktiv.: 18.39
|
Objavljeno: Tor Jul 16, 2013 4:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pri tebi bo napaka, ker meni dela čisto ok... _________________ Tule nisem več aktiven. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

|
Objavljeno: Tor Jul 16, 2013 5:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Seveda, samo ne vem kaj. Kakšen vtičnik mogoče? Ni nobene napake, samo predvaja ne. Kakšne so pa zahteve? _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matjazkariz Član

Pridružen-a: Sre 03 Nov 2004 18:09 Prispevkov: 1026 Aktiv.: 4.33
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jvolk Član

Pridružen-a: Ned 05 Mar 2006 1:14 Prispevkov: 737 Aktiv.: 3.14 Kraj: okolica Divače
|
Objavljeno: Tor Jul 16, 2013 5:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kateri browser imaš in kateri flash player? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko Član

Pridružen-a: Sre 07 Jan 2004 15:14 Prispevkov: 755 Aktiv.: 3.18
|
Objavljeno: Tor Jul 16, 2013 6:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Živjo,
jaz se predavanj žal nisem udeležil, sem si pa zato ogledal vsa predavanja na internetu.
Pohvala vsem predavateljem - predavanja so odlična, sploh pa, zame osebno, poslastica dneva - EMI motnje g. Jankovca. Super razloženo in s smislom za humor - take zadeve je zelo enostavno poslušat. Bravo!
Rad bi pohvalil tudi tehnika (predvidevam, da je to jvolk?), ki je spravil tole na zelo gledljivo platformo, z odličnim zvokom in mojstrskimi desnimi prosojnicami. Ne vem sicer ali je to praksa tudi sicer, ampak mene je to zelo impresioniralo
Edino kar sem pogrešal je mogoče zvok pri g. Vidmarju in pa slika prosojnic, ko so predavatelji kazali s laserjem (to še posebej pri g. Jankovcu) - najbrž tudi težko izvedljivo, ampak vseeno - hvala za vaš trud, organizacijo tega in odlično vsebino!
Nazadnje urejal/a marko Tor Jul 16, 2013 6:45 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

|
Objavljeno: Tor Jul 16, 2013 6:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hmm, sem naložil zadnjo verzijo. Pa dovolil nekaj prostora na disku predvajalniku pa sedaj deluje  _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
jvolk Član

|
Objavljeno: Tor Jul 16, 2013 10:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
marko je napisal/a: |
Rad bi pohvalil tudi tehnika (predvidevam, da je to jvolk?), ki je spravil tole na zelo gledljivo platformo, z odličnim zvokom in mojstrskimi desnimi prosojnicami. Ne vem sicer ali je to praksa tudi sicer, ampak mene je to zelo impresioniralo
Edino kar sem pogrešal je mogoče zvok pri g. Vidmarju in pa slika prosojnic, ko so predavatelji kazali s laserjem (to še posebej pri g. Jankovcu) - najbrž tudi težko izvedljivo, ampak vseeno - hvala za vaš trud, organizacijo tega in odlično vsebino! |
Hvala. Takega sistema do sedaj nismo imeli, oz. začelo se je že pri seminarju "Komunikacijski protokoli za radioamaterje". Platformo nam je dalo na razpolago podjetje Viidea. Počasi premikamo tudi stara predavanja na to platformo.
To sem že sam študiral, da bi bilo zelo dobro imet kot nek "overlay" čez prosojnice, kjer bi se videlo to, kar predavatelj kaže. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkatmir Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14 Prispevkov: 1876 Aktiv.: 7.91 Kraj: Ribnica (JN75IR)
|
Objavljeno: Sre Jul 17, 2013 7:23 am Naslov sporočila: |
|
|
jvolk je napisal/a: |
To sem že sam študiral, da bi bilo zelo dobro imet kot nek "overlay" čez prosojnice, kjer bi se videlo to, kar predavatelj kaže. |
Res je. Ko takole poslušam predavatelja, ko predava "...tole tule prestavimo malo sem ...." se čisto izgubim. Predavanja se namreč nisem mogel udeležiti.  _________________ lp, Miran (Miro - S51SK) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nakamichi Član

Pridružen-a: Pon 21 Avg 2006 18:51 Prispevkov: 845 Aktiv.: 3.68 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Sre Jul 17, 2013 9:03 am Naslov sporočila: |
|
|
Zelo lepo pripravljeno, pohvale! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
S53DZ Član

Pridružen-a: Čet 28 Apr 2011 9:27 Prispevkov: 951 Aktiv.: 5.52 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jul 17, 2013 9:15 am Naslov sporočila: |
|
|
jvolk, super način objave videa in sinhronih "slide"-ov. Vemo pa, zakaj smo prikrajšani za dober audio posnetek odličnega Matjaževega predavanja. Si boš moral zato še eno parabolo narediti za mikrofon na kameri. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.00 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Jul 17, 2013 11:20 am Naslov sporočila: |
|
|
S53DZ je napisal/a: |
jvolk, super način objave videa in sinhronih "slide"-ov. Vemo pa, zakaj smo prikrajšani za dober audio posnetek odličnega Matjaževega predavanja. Si boš moral zato še eno parabolo narediti za mikrofon na kameri. |
Ja v delu, ko je matjaž startal sem bil zaradi drugih stvari odsoten. Žal. Jaz bi ga že prepričal. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Mihec Član

Pridružen-a: Pet 24 Mar 2006 20:10 Prispevkov: 415 Aktiv.: 1.77 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Sre Jul 17, 2013 12:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lepa predstavitev v videoobliki. Še več takih  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4769 Aktiv.: 20.11 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Sre Jul 17, 2013 12:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ravno sem si ogledal predavanja o EMC. Izredno poučno.
Edino mogoče v prihodnje, če bi snemalec pokazal še na kaj predavatelj kaže.
Drugače pa res profesionalno izvedeno! _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni