www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Vklop led diode v labview preko vmesnika usb ftdi 232 in Uc

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
vojek1
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Tor 19 Mar 2013 18:25
Aktiv.: 0.01
Kraj: pre

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 29, 2013 3:45 pm    Naslov sporočila:  Vklop led diode v labview preko vmesnika usb ftdi 232 in Uc Odgovori s citatom

Pozdravljeni!
V labview bi rad vklopil led diodo, ki imam priklopljeno na izhod porta.c atmela atmega8. Imam USB vmesnik ft232rl priklopljen tx->rx , rx->tx ter gnd povezano na gnd atmela. Program sem napisal v bascomu. Problem imam, da diodo lahko vklopim a izklopiti je ne morem. Prilagam zadevo…
Prosil bi vas za kakršnokoli pomoč. Hvala

Če je kdo zainteresiran mi pomagati, mi naj pusti mail, da mu pošljem prilogo kar sem naredil sam, da vidi v čem je problem, ker tukaj žal ne morem priložit...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni