www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

I: Reball

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
satelitko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Aktiv.: 7.50
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 12, 2013 6:43 pm    Naslov sporočila:  I: Reball Odgovori s citatom

Iščem zanesljivega stručkota, ki ima opremo in znanje za reball. Mamaplato oz. čip na njej sem pregrel in zaenkrat deluje BP, a me kolegi opozarjajo, da je dokončna rešitev reball.
Lahko tudi na ZS, če se ne sme javno.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
satelitko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 09, 2013 9:04 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A ga res ni junaka, ki bi to počel?
Nazaj na vrh
yacksy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Nov 2009 8:27
Aktiv.: 2.63
Kraj: Okolica Šmarjeških toplic

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 09, 2013 9:11 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sicer nočem reklamirat, ampak ker ni nobenega drugega odgovora, bom predlagal. Tukaj so mi pred časom naredili nekaj podobnega.
PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.62
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 09, 2013 2:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Lahko napišeš ceno zgolj iz "firbca" me zanima.
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
skat
Član
Član

Pridružen-a: Čet 05 Mar 2009 12:10
Aktiv.: 2.03
Kraj: Ribnica

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 09, 2013 3:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

saj je tam tudi cenik
PZUFIC
Vseved

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 09, 2013 3:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

skat je napisal/a:
saj je tam tudi cenik

Že že, ampak iz tistega cenika težko določiš ceno omenjenega popravila.

Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
yacksy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 09, 2013 11:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Po mojem zelo odvisno. V mojem primeru je bila plata precej slaba oz. so morali menjati dva večja čipa, ki nista bila ravno poceni. Mislim, da je bil strošek dela nekje v rangu 50 EUR. Je pa popravilo vedno odvisno od same napake pa kaj se menja.
Čez prst pa bi rekel tako - če bi je prenosnik vreden vsaj 200 EUR, je veliko šanse, da se ga splača dat popravit.

PZUFIC
Vseved

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 10, 2013 4:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kako star prenosnik in s kakšnimi specifikacijami si pa dal popravljat?

Moj ima simptome, ki so čedalje hujši ponavadi se začne tako, da je internet povezan dostopa pa ni, potem recimo zadeva po restartu deluje ali pa se sploh ne vžge.

Ker je zadeva stara cca. 4-5let bolj kot ne razmišljam o nakupu novega, ker nikoli ne veš kaj bo še umrlo v prihodnosti.

yacksy
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 10, 2013 5:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No, moj je bil star dobra 3 leta, takrat vreden okoli 250 EUR. Vsak se pa zase odloči, če se mu splača ...
satelitko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 17, 2013 5:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Upam, da ne izpade kot reklama, a zaenkrat sem z mojstrom iz zgornjega linka zadovoljen. V enem dnevu je stvar zrihtal in poslal nazaj. Po videzu je opravil zelo dobro, plata pa tudi zaenkrat deluje, tako da toplo priporočam!
Nazaj na vrh
surla
Član
Član

Pridružen-a: Ned 14 Dec 2003 15:22
Aktiv.: 3.05
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 07, 2015 3:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem motherboard od Asus prenosnika dal v delo članu tega foruma "matic_scetinec"
in on je zamenjal BGA čip north bridge. Delo je bilo opravljeno kot je treba in zadeva deluje.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 497 dni