|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
s56al Član

Pridružen-a: Pon 19 Sep 2005 12:03 Prispevkov: 788 Aktiv.: 3.33 Kraj: JN66SI & JN76TM
|
Objavljeno: Pet Avg 30, 2013 10:31 am Naslov sporočila: P: Mini ITX VIA Epia osnovna plošča + 1G RAM |
|
|
Prodam osnovno pločo:
- Mini ITX CN10000 s procesorjem Via Epia 1 GHz, pasivno hlajenje,
- 1 GB pripadajoči RAM je nameščen na plošči in vključen v ceno.
http://www.viaembedded.com/en/products/boards/400/1/EPIA_CN_(EOL).html
V kompletu je originalna blenda, originalna embalaža, račun, torej vse kot ob nakupu.
Cena 25 EUR, osebni prevzem v Mariboru. Plošča je trenutno še montirana v ohišju - preskus delovanja pred nakupom in prevzemom. Po pošti ne pošiljam, preskus pred prevzemom je obvezen.
.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
394.87 KB |
Pogledana: |
3 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Obelix Član

Pridružen-a: Pon 19 Maj 2008 13:59 Prispevkov: 1881 Aktiv.: 9.05 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pet Avg 30, 2013 10:51 am Naslov sporočila: |
|
|
Me zanima. Kontakt preko ZS.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s56al Član

Pridružen-a: Pon 19 Sep 2005 12:03 Prispevkov: 788 Aktiv.: 3.33 Kraj: JN66SI & JN76TM
|
Objavljeno: Pet Avg 30, 2013 4:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Obelix je napisal/a: |
Me zanima. Kontakt preko ZS. |
Ja seveda, ni problema, berem zasebna sporočila in nanje odgovarjam.
Če pa kdo želi še kakšno dodatno informacijo in noče javno vprašati tu ter se na forum ne more prijaviti oz. ne želi / ne more komunicirati prek zasebnih sporočil iz kakega drugega razloga, pa je moj e-mail: aleksander [PIKA] s54s [AT] gmail [pika] com
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 490 dni