|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Domitunus Član

Pridružen-a: Sob 25 Maj 2013 18:17 Prispevkov: 33 Aktiv.: 0.22 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre Avg 28, 2013 10:36 am Naslov sporočila: P: Baterija za HP Pavilion DV4 DV5 G50 G60 G70 HDX16 CQ40 CQ |
|
|
Pozdravljeni!
Obrazložitev situacije (lahko preskočiš):
Pred kratkim sem kupil 12 celično baterijo za svoj prenosnik. Stara je že zgubila del kapacitete, in je le 6 celična, torej se je nova zdela super. Opazil sem svoj prenosnik (HP Pavilion G70 v opisu) in jo slepo naročil ... Kasneje sem ugotovil da moj prenosnik ni del G70 serije, ampak G71 serije. Problem je, da je konektor za priklop baterije na računalnik na tej bateriji na levi strani, moral bi pa biti na desni. Kupljena je bila na Ebayu in jo prodajam za enako ceno, kot sem jo kupil.
Sliki sem dal kot priponki(zgornjo baterijo prodajam, spodnja je originalna(ki dejansko paše v moj prenosnik)):
V primeru da sliki nisem uspel naložiti:
Slika 1
Slika 2
Popolnoma nova, nerabljena.
Specifikacije:
Tip: Li-ion (12 celic)
Napetost : 10.80V
Kapaciteta : 8800 mAh
Dimenzije : 204.90 x 49.75 x 41.25 mm
Teža : 510g
Cena: 23,25€
Prevzem možen v Mariboru, pošljem tudi po pošti (seveda kupec plača poštnino).
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
1.96 MB |
Pogledana: |
4 krat |

|
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
1.68 MB |
Pogledana: |
1 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Domitunus Član

Pridružen-a: Sob 25 Maj 2013 18:17 Prispevkov: 33 Aktiv.: 0.22 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Ned Sep 01, 2013 9:40 pm Naslov sporočila: |
|
|
Prodano!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni