|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sebastjan.kamensek Član

Pridružen-a: Sob 26 Jul 2008 11:04 Prispevkov: 1029 Aktiv.: 4.99 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Čet Sep 12, 2013 10:01 am Naslov sporočila: Problem z MMS na Androidu |
|
|
Lep pozdrav vsem,
Že dalj časa imam problem z MMS sporočili na Android 2.2. Če se mi zgodi, da prejmem MMS brez da bi imel prižgan prenos podatkov, mi telefon samo javi ,da sem dobil MMS brez vsebine , poleg pa piše "prenašam". Naknadno lahko pustim paketni prenos prižgan kolikor časa hočem, pa MMS sporočila ne prenese. Če imam podatkovno povezavo prižgano v času sprejema MMS stvar deluje normalno. Ne vem v čem je problem.
l.p. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Andrej64 Član

Pridružen-a: Sob 06 Dec 2008 20:27 Prispevkov: 727 Aktiv.: 3.60 Kraj: Ljubljana-Črnuče
|
Objavljeno: Čet Sep 12, 2013 2:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
To, da Android ni sposoben sprejeti MMS, če so podatki izklopjeni je normalno. Zakaj se ti pa vse skupaj zatakne tudi, če prižgeš podatkovni prenos pa ne bi vedel, ker nimam Android telefona. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
qwertz Član

Pridružen-a: Ned 01 Jun 2008 11:57 Prispevkov: 2756 Aktiv.: 13.24 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Čet Sep 12, 2013 5:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Android že kar nekaj časa lahko sprejme MMS tudi ob izklopljenem prenosu podatkov.
Za začetek bi jaz naredil update in tovarniške nastavitve, mogoče bo potem bolje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tonko Član

Pridružen-a: Sob 25 Jun 2005 13:45 Prispevkov: 541 Aktiv.: 2.28 Kraj: Črnomelj
|
Objavljeno: Čet Sep 12, 2013 6:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni Galaxy S4 Ne sprejme MMS ob izključenem prenosu podatkov
Ne dela USB Mass storage device v poveavi z računalnikom, kar me zelo moti
Marsikdaj ne dela sprejem telefonskih klicev , dobim sporočilo o XX neodgovorjenih klicih čez nekaj ur
Skratka kar precej motečih zadevic |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marsovcek Član

Pridružen-a: Pet 08 Jun 2012 11:27 Prispevkov: 160 Aktiv.: 1.00 Kraj: Okolica Celja
|
Objavljeno: Čet Sep 12, 2013 10:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
V nastavitvah za MMS si onemogoči samodejni prenos. Tako boš vedno takoj dobil obvestilo o sporočilu in zraven gumbek "Naloži", katerega pobožaš takrat, ko bo podatkovna povezava vklopljena.
Za USB mass storage je verjetno potrebno namestiti driverje na comp? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sebastjan.kamensek Član

Pridružen-a: Sob 26 Jul 2008 11:04 Prispevkov: 1029 Aktiv.: 4.99 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Pet Sep 13, 2013 11:18 am Naslov sporočila: |
|
|
Marsovček, hvala... Deluje
l.p. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
idoler Neznanec

Pridružen-a: Tor 17 Sep 2013 17:58 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Tor Sep 17, 2013 6:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
sebastjan.kamensek je napisal/a: |
Marsovček, hvala... Deluje
l.p. |
Meni pa še vedno enako nagaja! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Mihc87 Član

Pridružen-a: Tor 25 Jan 2011 11:58 Prispevkov: 189 Aktiv.: 1.07 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Sep 17, 2013 6:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ali izklapljaš podatke ali imaš stalno vključene?
Ob izključenem samodejnem prenosu in izklopljenih podatkih bi zadeva morala delovati na zahtevo.
Seveda moraš prej vklopiti podatke in preveriti, da se ti pojavi znak 3G ali H, kar pomeni, da imaš podatkovni prenos. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni