|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
pstuning Član

Pridružen-a: Tor 17 Sep 2013 11:02 Prispevkov: 10 Aktiv.: 0.07 Kraj: Velenje
|
Objavljeno: Pet Sep 20, 2013 7:34 am Naslov sporočila: |
|
|
stane je napisal/a: |
Omenil si mach3, pa bi te vprašal ali se boš "=bal" z krekanjem programa ali ga boš kupil. Pri krekanju nikoli ne boš vedel kaj je narobe. Lahko ti nagaja računalnik, LPT port, lahko pa mehanika. Pri vsem tem bo vedno prisoten dvom o skrekanem programu. Tega ne priporočam. Prav tako ne priporočam uporabe LPT porta, ta se počasi poslavlja. Pri uporabi USB-ja postane mach precej drag. Tukaj najdeš cenejšo in boljšo zadevo. Podporo za program in USB krmilnik dobiš kar tu na forumu.
Če bi rad dal mehanski del komu izdelat, dobiš izvajalca tu na forumu. Samo vprašat je treba.
No, sedaj sem ti že cel stroj sestavil.  |
glede programa bo kr licencni. Stroj bo pisan na firmo tk da ne mislim kake inspekcije
Kar mi pa pisete o cifrah se pa opravicujem ker sem laik.. ne zastopim-bolj po domace prosim.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.03 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Pet Sep 20, 2013 8:30 am Naslov sporočila: |
|
|
pstuning je napisal/a: |
...
glede programa bo kr licencni. Stroj bo pisan na firmo tk da ne mislim kake inspekcije
Kar mi pa pisete o cifrah se pa opravicujem ker sem laik.. ne zastopim-bolj po domace prosim.. |
Drži se Stanetovega linka in boš dobil vse to kar si napisal in kar želiš. _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pstuning Član

|
Objavljeno: Pet Sep 20, 2013 11:45 am Naslov sporočila: |
|
|
Hvala.
Nekaj takega tudi iscem... 4 osno kartico. Mel bi za rezervo kdaj ce bi se odlocu za stebre frezat.
Kok je pa cenovno? Nisem zaznal podatka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
silvo22 Član

Pridružen-a: Tor 10 Avg 2010 18:25 Prispevkov: 510 Aktiv.: 2.82 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Pet Sep 20, 2013 11:54 am Naslov sporočila: |
|
|
Zaje..l si že v samem štartu. Spravil si se delat neko stvar o kateri se ti sanja ne, pa še za podjetje je.
Moj nasvet: Na Mach in podobne igračke pozabi. Raje kot si grenit življenje poišči nekoga ki ima iskušnje s strojegradnjo. Svoj čas raje posveti služenju $$$ z tistim poslom ki ga obvladaš. Te $$$ boš nato zamenjal za stroj ki bo imel neko garancijo, predvsem pa se boš rešil velike odgovornosti. _________________ http://www.youtube.com/user/hscncmachines |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
toplakd Član

Pridružen-a: Pon 12 Jul 2010 23:12 Prispevkov: 593 Aktiv.: 3.26 Kraj: Benedikt
|
Objavljeno: Pet Sep 20, 2013 1:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ko odpreš povezavo imaš na desni strani SHOP. Klikni tam  _________________ Tukaj bo nekoč moj podpis |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pstuning Član

|
Objavljeno: Pet Sep 20, 2013 1:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
pstuning je napisal/a: |
Hvala.
Nekaj takega tudi iscem... 4 osno kartico. Mel bi za rezervo kdaj ce bi se odlocu za stebre frezat.
Kok je pa cenovno? Nisem zaznal podatka |
sem ze najdu  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 33.03 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Pet Sep 20, 2013 3:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Malo (beri: zelo) si površen v branju in slovenščini. Jaz (poudarjam: jaz) te s takimi prispevki ne bi jemal resno, kaj šele začel s kakšnim poslom s tabo. Mislim, da so tudi drugi takšnega mišljenja.
Če zgoraj napisano ne bi veljalo, bi v svoji profil napisal vse kar je potrebno, torej kraj, poklic, kaj re zanima i.t.d.. _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pstuning Član

|
Objavljeno: Pet Sep 20, 2013 4:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Branez je napisal/a: |
Malo (beri: zelo) si površen v branju in slovenščini. Jaz (poudarjam: jaz) te s takimi prispevki ne bi jemal resno, kaj šele začel s kakšnim poslom s tabo. Mislim, da so tudi drugi takšnega mišljenja.
Če zgoraj napisano ne bi veljalo, bi v svoji profil napisal vse kar je potrebno, torej kraj, poklic, kaj re zanima i.t.d.. |
Pardon! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pstuning Član

|
Objavljeno: Pet Sep 20, 2013 4:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
silvo22 je napisal/a: |
Zaje..l si že v samem štartu. Spravil si se delat neko stvar o kateri se ti sanja ne, pa še za podjetje je.
Moj nasvet: Na Mach in podobne igračke pozabi. Raje kot si grenit življenje poišči nekoga ki ima iskušnje s strojegradnjo. Svoj čas raje posveti služenju $$$ z tistim poslom ki ga obvladaš. Te $$$ boš nato zamenjal za stroj ki bo imel neko garancijo, predvsem pa se boš rešil velike odgovornosti. |
sam ne bom nic delal. Kvecjemu barvo zmesal. Rabim informacije za nabavo materiala.
Ce kupim ze kako najcenejso narejeno bi bil tajkun  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

|
Objavljeno: Pet Sep 20, 2013 4:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Branez je napisal/a: |
...
Če zgoraj napisano ne bi veljalo, bi v svoj profil napisal vse kar je potrebno, torej kraj, poklic, kaj re zanima i.t.d.. |
Se mi zdi, da bo kakšen moderator zaklenil temo.  _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni