www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Smeti, offtopic

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
pstuning
Član
Član

Pridružen-a: Tor 17 Sep 2013 11:02
Aktiv.: 0.07
Kraj: Velenje

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 20, 2013 7:34 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

stane je napisal/a:
Omenil si mach3, pa bi te vprašal ali se boš "=bal" z krekanjem programa ali ga boš kupil. Pri krekanju nikoli ne boš vedel kaj je narobe. Lahko ti nagaja računalnik, LPT port, lahko pa mehanika. Pri vsem tem bo vedno prisoten dvom o skrekanem programu. Tega ne priporočam. Prav tako ne priporočam uporabe LPT porta, ta se počasi poslavlja. Pri uporabi USB-ja postane mach precej drag. Tukaj najdeš cenejšo in boljšo zadevo. Podporo za program in USB krmilnik dobiš kar tu na forumu.
Če bi rad dal mehanski del komu izdelat, dobiš izvajalca tu na forumu. Samo vprašat je treba. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
No, sedaj sem ti že cel stroj sestavil. Whistle

glede programa bo kr licencni. Stroj bo pisan na firmo tk da ne mislim kake inspekcije Smile
Kar mi pa pisete o cifrah se pa opravicujem ker sem laik.. Sad ne zastopim-bolj po domace prosim..
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Branez
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Aktiv.: 33.03
Kraj: Koprivnica HR

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 20, 2013 8:30 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

pstuning je napisal/a:
...
glede programa bo kr licencni. Stroj bo pisan na firmo tk da ne mislim kake inspekcije Smile
Kar mi pa pisete o cifrah se pa opravicujem ker sem laik.. Sad ne zastopim-bolj po domace prosim..
Drži se Stanetovega linka in boš dobil vse to kar si napisal in kar želiš.

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
pstuning
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 20, 2013 11:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala.
Nekaj takega tudi iscem... 4 osno kartico. Mel bi za rezervo kdaj ce bi se odlocu za stebre frezat.
Kok je pa cenovno? Nisem zaznal podatka
Nazaj na vrh
silvo22
Član
Član

Pridružen-a: Tor 10 Avg 2010 18:25
Aktiv.: 2.82
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 20, 2013 11:54 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zaje..l si že v samem štartu. Spravil si se delat neko stvar o kateri se ti sanja ne, pa še za podjetje je.
Moj nasvet: Na Mach in podobne igračke pozabi. Raje kot si grenit življenje poišči nekoga ki ima iskušnje s strojegradnjo. Svoj čas raje posveti služenju $$$ z tistim poslom ki ga obvladaš. Te $$$ boš nato zamenjal za stroj ki bo imel neko garancijo, predvsem pa se boš rešil velike odgovornosti.

toplakd
Član
Član

Pridružen-a: Pon 12 Jul 2010 23:12
Aktiv.: 3.26
Kraj: Benedikt

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 20, 2013 1:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ko odpreš povezavo imaš na desni strani SHOP. Klikni tam Smile
pstuning
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 20, 2013 1:22 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

pstuning je napisal/a:
Hvala.
Nekaj takega tudi iscem... 4 osno kartico. Mel bi za rezervo kdaj ce bi se odlocu za stebre frezat.
Kok je pa cenovno? Nisem zaznal podatka

sem ze najdu Smile
Nazaj na vrh
Branez
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 20, 2013 3:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Malo (beri: zelo) si površen v branju in slovenščini. Jaz (poudarjam: jaz) te s takimi prispevki ne bi jemal resno, kaj šele začel s kakšnim poslom s tabo. Mislim, da so tudi drugi takšnega mišljenja.

Če zgoraj napisano ne bi veljalo, bi v svoji profil napisal vse kar je potrebno, torej kraj, poklic, kaj re zanima i.t.d..

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
pstuning
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 20, 2013 4:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Branez je napisal/a:
Malo (beri: zelo) si površen v branju in slovenščini. Jaz (poudarjam: jaz) te s takimi prispevki ne bi jemal resno, kaj šele začel s kakšnim poslom s tabo. Mislim, da so tudi drugi takšnega mišljenja.

Če zgoraj napisano ne bi veljalo, bi v svoji profil napisal vse kar je potrebno, torej kraj, poklic, kaj re zanima i.t.d..

Pardon!
Nazaj na vrh
pstuning
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 20, 2013 4:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

silvo22 je napisal/a:
Zaje..l si že v samem štartu. Spravil si se delat neko stvar o kateri se ti sanja ne, pa še za podjetje je.
Moj nasvet: Na Mach in podobne igračke pozabi. Raje kot si grenit življenje poišči nekoga ki ima iskušnje s strojegradnjo. Svoj čas raje posveti služenju $$$ z tistim poslom ki ga obvladaš. Te $$$ boš nato zamenjal za stroj ki bo imel neko garancijo, predvsem pa se boš rešil velike odgovornosti.

sam ne bom nic delal. Kvecjemu barvo zmesal. Rabim informacije za nabavo materiala.
Ce kupim ze kako najcenejso narejeno bi bil tajkun Smile
Nazaj na vrh
Branez
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 20, 2013 4:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Branez je napisal/a:
...
Če zgoraj napisano ne bi veljalo, bi v svoj profil napisal vse kar je potrebno, torej kraj, poklic, kaj re zanima i.t.d..
Se mi zdi, da bo kakšen moderator zaklenil temo. Whistle

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni