www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Olympus C350 Zoom

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 04, 2003 3:22 pm    Naslov sporočila:  Olympus C350 Zoom Odgovori s citatom

Kaj mislite o omenjenem aparatu in ceni? Prišel bi cca 60Ksit.

Lp, Frenki
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.95
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 04, 2003 3:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Frenki,

Tole je zelo ugodno ENAA ga ima nap v akciji z 73ksit 66kisit C 350 Zoom Sam imam 220-ko kar je pripeto na forumu je bilo fotografirano z njim. Sam sem imel takrat ko sem ga sam kupoval priliko poskusit takrat "konkunreco" Canon PowerShot-a ne vem točno modela cena je bila približno enaka karekteristike enake. Za Olympusa sem se odločil zaradi sledečih stvari (katere tudi priporočam tistim, ki me sprašujejo kaj kupit)
- naj ima čim manj baterij
- glede na število batreij je aparat običajno lažji ter manjši
- (sam strošek rezervnih baterij, polnilna naprava....)
- objetiv ter blikavica naj ima možnost, da se prekrije z zaščitnim pokrovom (to ima lepo rešeno ravno zgoraj omenjen aparat)
To je zelo uporabno, če se aparat uprablja na terenu ter ga kar vtaneš v žep. Objetiv je 100% zaščiten pred mehanskimi poškodbani ter umazanijo.
- zgoraj omenjen aparat ima tudi zelo prijazne menuje.

lp
Silvo
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 04, 2003 4:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Še tole sem pozabil... Olympus prilaga tudi zelo prijazen in uporaben software Cammedia.

P.S.
V službi imam bistveno dražjega sony-a mislim, da je "DSC-P72" ki ga pa ne bi menjal za 220-zoom Wink

lp
Silvo
Nazaj na vrh
Lojz
Član
Član

Pridružen-a: Pet 11 Apr 2003 8:31
Aktiv.: 2.82
Kraj: Koroška

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 05, 2003 10:07 am    Naslov sporočila:  C350 Odgovori s citatom

Mislim, da je dobra izbira za solidno nizko ceno. Se strinjam s Silvom, glede izbire. "slabost" C220 se mi zdi, da moraš za pregledovanje slik zapirati objektiv in s tem poganjati motor.
Silvo
Moderator
Moderator

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 05, 2003 10:15 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tale "350" se mi zdi, da ima že možnost predpregled zadnje fotografije, ki jo posnameš ne da zapiraš objektiv. V osnovi pa je čisto enak kot 220. Imel sem ga priliko tudi poskusit -kupil ga je sodelavec kak mesec nazaj. Cena okrog 70 ksit z polnilno napravo ter parom baterij.

lp
Silvo
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni