www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Onkyo TX-SR607 receiver čudna napaka

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.68
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 04, 2013 7:07 pm    Naslov sporočila:  Onkyo TX-SR607 receiver čudna napaka Odgovori s citatom

Zadnih par dni mi omenjeni receiver dela čudno...
Najprej stanje: na njem imam Sony PS3, T2-jevo motorolo (TV) in DVD recorder. PS3 je direkt na hdmi vhod, motorola na analogni video, prav tako dvd recorder. Ob zagonu mi ne da slike niti iz motorole niti iz dvd recorderja, lepo jo pa da iz PS3...na TVju pač piše no video signal. Ko receiver malce "šaltam" med vhodi, pa power on/off....enkrat po cca minuti, dveh, slika pride in potem dela cel večer. Naslednji dan se napaka ponovi. Zadeve še nisem odpiral ,podaljšana 3 letna garancija je seveda mimo par mesecev nazaj... Brick wall
Mogoče zna svetovati, kje začeti, kaj preveriti dodatno, preden se lotim drobovja?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.51
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 04, 2013 7:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz bi začel, seveda, pri vseh napajalnih napetostih, potem pa pride na vrsto čipovje, ki preklaplja video.
protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 04, 2013 7:14 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Seveda bi bilo najprej dobro nekje najti načrt. Mislim da se bom najprej lotil tega iskanja...
Zanimivo je da potem vse dela. Lahko preklapljam po mili volji, izklapljam...kot kaže se nekaj segreje in potem dela do ohladitve....kar mi prinese na misel uporabo hladilnega spreja...
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.51
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 04, 2013 7:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja, s "Kalte" sprejem se je že marsikatera stvar poštimala in to bistveno hitreje, kot brez njega Smile .
borber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Maj 2005 8:40
Aktiv.: 13.10
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 04, 2013 9:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Servisna dokumentacija, ker sem že registriran:

hfe_onkyo_tx-sr607_service.pdf
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  hfe_onkyo_tx-sr607_service.pdf
 Velikost datoteke:  8.28 MB
 Downloadano:  25 krat

Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 04, 2013 9:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Uuu, najlepša hvala! Tole je zdajle vredno zlata! Kot sem na hitro pregledal ima nek debug način. Mogoče se bo tam kaj pokazalo. Vsekakor bo prišel prav.
Hvala!
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni