|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
matjazkariz Član

Pridružen-a: Sre 03 Nov 2004 18:09 Prispevkov: 1026 Aktiv.: 4.33
|
Objavljeno: Sre Okt 02, 2013 11:08 am Naslov sporočila: Tažava z nastavitvami projekta v Atmel Studio 6.1 |
|
|
Želel sem nastaviti razvojno okolje za projekt, ki je bil omenjen v tej temi.
Namestil sem zadnjo različico Atmel Studia. Pri odpiranju projekta sem naletel na težavo:
"One or more projects in the solution were not loaded correctly. Please see the Output Window for details."
V output oknu pa:
"C:\ATMELprojekti\watch_20130925\firmware\src\watch\watch.cproj : error : Flavour AVR-GCC 4.7.2 does not exist. Please refer Atmel Studio documentation to know about Flavour"
V Help -> About sem preveril ali imam nameščeno pravo različico kompilerja:
Atmel Studio 6 (Version: 6.1.2730 - Service Pack 2)
Installed Packages: Atmel AVR (8 bit) GNU Toolchain - 3.4.2.1002
AVR Toolchain 8 Bit
Version: AVR8_Toolchain_Version:3.4.2.992 GCC_VERSION:4.7.2
V Tools -> Options Toolchain - Package configuration sem dodal nov Flavour s povezavo do kompilerja za 8 bitnike in nastavil ta kompiler kot privzeti:
C:\Program Files\Atmel\Atmel Toolchain\AVR8 GCC\Native\3.4.2.1002\avr8-gnu-toolchain\bin
Na žalost enak problem ostaja tudi po ponovni naložitvi projekta.
Ima Windows XP 32 bitni s SP3.
Torej, kaj delam narobe? _________________ LP, Matjaž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni