|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
miso-kramberger Član

Pridružen-a: Sob 10 Mar 2012 22:31 Prispevkov: 95 Aktiv.: 0.59 Kraj: Maribor = 2. mesto v SLO !
|
Objavljeno: Tor Okt 01, 2013 1:56 am Naslov sporočila: L: Dve knjigi REPETITORIJ VIŠE MATEMATIKE in RIJEŠENI ZADACI |
|
|
Licitiram dve knjigi iz strokovne literature za študente: REPETITORIJ VIŠE MATEMATIKE in RIJEŠENI ZADACI, Dr.Ing. BORIS APSEN v izdaji Tehnička knjiga Zagreb, pvi del (273+208 stani, v trdi izdaji)..
Licitira se od 10E in viša po 1E ali +- po želji. Licitacija traja do 10.10.2013 do 22 ure.
Cena za kos=10,00.-.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
654.9 KB |
Pogledana: |
4 krat |

|
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
908.04 KB |
Pogledana: |
1 krat |

|
_________________ Mišo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miso-kramberger Član

Pridružen-a: Sob 10 Mar 2012 22:31 Prispevkov: 95 Aktiv.: 0.59 Kraj: Maribor = 2. mesto v SLO !
|
Objavljeno: Sre Okt 09, 2013 8:59 pm Naslov sporočila: L: Dve knjigi REPETITORIJ VIŠE MATEMATIKE in RIJEŠENI ZADACI |
|
|
Oglas ni več aktualen !
_________________ Mišo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.55 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Sre Okt 09, 2013 9:15 pm Naslov sporočila: Re: L: Dve knjigi REPETITORIJ VIŠE MATEMATIKE in RIJEŠENI ZA |
|
|
miso-kramberger je napisal/a: |
Oglas ni več aktualen ! |
Saj še ni 10.10. !?
_________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MadMax Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16 Prispevkov: 4743 Aktiv.: 20.00
|
Objavljeno: Sre Okt 09, 2013 10:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Eh, kot mu piše: trgovec.
Pa je bil menda RTV servisant, torej ima znanje elektronike. Celo inženir te stroke naj bi bil... Njegov prispevek forumu pa je? Kup oglasov in nič pomoči.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miso-kramberger Član

|
Objavljeno: Pet Okt 11, 2013 12:11 am Naslov sporočila: L: Dve knjigi REPETITORIJ VIŠE MATEMATIKE in RIJEŠENI ZADAC |
|
|
Res še ni bil 10.10.2013 ob 22,00, ko sem prekinil licitacijo. A je po knjigi prišel študent elektro fakultete, ki me slučajno pozna in ju za svoj študij nujno potrebuje! Sicer pa se do sedaj ni nihče drug zanimal zanju in sem ju zato oddal njemu!
Oglas ni več aktualen ! Saj še ni 10.10. !? je napisal: Jaka57
Danes pa je že 12.10.2013!
MadMax-u pa sporočam, da je res, kar sem napisal, a ker sem žal že 10. let v pokoju, ne vem, če lahko komu še kaj pametnega novega svetujem ali kako pomagam, če me za to nihče niti ne vpraša! Sedaj lahko le še prodajam vse iz moje nostalgije in starin, ki so mi še ostale, ali ne!?
_________________ Mišo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miso-kramberger Član

|
Objavljeno: Pet Okt 11, 2013 1:40 am Naslov sporočila: L: Dve knjigi REPETITORIJ VIŠE MATEMATIKE in RIJEŠENI ZADACI |
|
|
Moje pravičilo ! Da ne bo več nepotrebnih komentarjev, se opravičujem. Ugotovil sem namreč, da datum na moji ročni uri prehiteva za en dan, torej je bil najverjetneje v tem problem za zmedo ! Sem ga že popravil in hvala za vsa dobronamerna opozorila !
_________________ Mišo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.55 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Pet Okt 11, 2013 8:35 am Naslov sporočila: Re: L: Dve knjigi REPETITORIJ VIŠE MATEMATIKE in RIJEŠENI ZA |
|
|
......Ugotovil sem namreč, da datum na moji ročni uri prehiteva za en dan, torej je bil najverjetneje v tem problem za zmedo !....... |
Si pa našel za lase privlečen izgovor, še dobro da se prispevkov ne da brisati .
Ja, tgovcem ne gre verjeti, dokazano te bodo nategnili, če bodo le imeli možnost
_________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MadMax Član

Pridružen-a: Pet 09 Sep 2005 22:16 Prispevkov: 4743 Aktiv.: 20.00
|
Objavljeno: Pet Okt 11, 2013 6:39 pm Naslov sporočila: Re: L: Dve knjigi REPETITORIJ VIŠE MATEMATIKE in RIJEŠENI ZA |
|
|
....
MadMax-u pa sporočam, da je res, kar sem napisal, a ker sem žal že 10. let v pokoju, ne vem, če lahko komu še kaj pametnega novega svetujem ali kako pomagam, če me za to nihče niti ne vpraša! Sedaj lahko le še prodajam vse iz moje nostalgije in starin, ki so mi še ostale, ali ne!? |
Glej, tukaj je forum kakršnega vidiš. Ogromno debat (na desettisoče!!!), kjer si pomagamo večinoma prav z nasveti. Verjamem, da si v večini že malce zarjavel in ne več na tekočem, ne pa v popolnoma vseh.
Če bi imel namen, bi pomagal. So tudi vprašanja recimo glede oživljanja naprav na elektronke, kar je natanko tvoje področje, glede na to kako si se opisal. Vsak ima neko znanje. Četudi iz prejšnjega stoletja. Pravzaprav je tisto še bolj redko in cenjeno. Deljenje znanja z okolico in prenašanje na mladi rod je spoštovanja vredno, tebi se pa tukaj ne ljubi drugo kot oglase pisat.
A res pričakuješ, da bi te pa kdo cukal za rokav in fehtal za znanje (pa sploh nihče ne ve kaj obvladaš) ob tem, da nisi spesnil niti enega samega samcatega prispevka izven rubrike malih oglasov!?!?
Konec koncev niti na vprašanja zainteresiranih glede zadev katere prodajaš ne odgovarjaš!
Skratka, če bi imel namen, bi pomagal, ne pa iskal izgovore kot je bil tale, med ostalimi.
Glede tvoje prisotnosti tukaj so pa moderatorji neverjetno tolerantni, da te še niso pospremili stran.
V pravilih na vrhu oddelka malih oglasov je lepo navedeno:
Citiram: |
* oglaševanje je dovoljeno aktivnim članom. Uporabnik, ki se bo registriral na forum z namenom oglaševanja bo odstanjen. Oglas pa obrisan. |
Kje se torej vidiš?
Očitno so pravi naslovi zate bolha.com, salomon.si, podarimo.si in podobni, namenjeni izključno oglaševanju.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni