|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Cveto1234 trgovec

Pridružen-a: Pon 24 Sep 2012 19:49 Prispevkov: 8 Aktiv.: 0.05 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Sob Nov 02, 2013 6:57 pm Naslov sporočila: Nintendo DS (DS Lite, DSi, DSi XL..) mnenje |
|
|
Pozdravljeni
Zanima me, če si kdo od forumovcev lasti Nintendo DS.
Kakšno je vaše mnenje o tej igralni konzoli in kakšne so igralne izkušnje ?
To me zanima, ker se odločam za nakup. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Domitunus Član

Pridružen-a: Sob 25 Maj 2013 18:17 Prispevkov: 33 Aktiv.: 0.22 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sob Nov 02, 2013 8:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo.
Pred leti sem za darilo dobil nintendo ds FAT (to je tisti prvi, debeli), brat prav tako. Igrice sva si nekaj časa kupovala, kaj je potrata denarja (40€ na igro se mi zdi da je bilo), tako da predlagam da si nabaviš kakšno namensko kartico kot so Acekard, DSTT ipd. Ta pride nekje 20€ z micro SD kartico, potem pa lahko nalagaš gor dosti igric (te najdeš na internetu) lahko pa nalagaš tudi igrce, oz. programe, ki so jih napisali amaterji, ter tudi emulatorje za NES, SNES ipd. Enkrat sem se igral, ter sem skupaj zalotal vse kontakte na eni kartici, ter jo vstavil v svoj NDS, tega sem uničil ker se mi je fenomen zdel čuden sem isto poskusil še z bratovim . Oba smo potem nesli nazaj v trgovino, kjer sma po par tednih dobila nove, nintendo ds lite-e. Kasneje sem si nabavil nintendo DSI, ki pa v bistvu ni nič posebnega. Takrat sva bila stara nekje 11 - 12 let (sedaj sva stara 15 in 16).
Mislim da je to super konzola za male otroke, meni pa ni več zanimiva (pa malo sem svojo konzolo poškodoval). Mimogrede, ko kupuješ tako piratsko kartico, moraš kupiti (ime kartice)i, v primeru da imaš nintendo DSi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Branez Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21 Prispevkov: 7831 Aktiv.: 32.96 Kraj: Koprivnica HR
|
Objavljeno: Sob Nov 02, 2013 9:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Domitunus je napisal/a: |
...
Mislim da je to super konzola za male otroke, meni pa ni več zanimiva... |
Aha, sedaj pa te druge stvari zanimajo:
Domitunus-Profil je napisal/a: |
Zanima me: Ženske, robotika, elektronika, programiranje. |
 _________________ The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Creativity is intelligence having fun!
Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni