www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Nintendo DS (DS Lite, DSi, DSi XL..) mnenje

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Cveto1234
trgovec

Pridružen-a: Pon 24 Sep 2012 19:49
Aktiv.: 0.05
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 02, 2013 6:57 pm    Naslov sporočila:  Nintendo DS (DS Lite, DSi, DSi XL..) mnenje Odgovori s citatom

Pozdravljeni

Zanima me, če si kdo od forumovcev lasti Nintendo DS.
Kakšno je vaše mnenje o tej igralni konzoli in kakšne so igralne izkušnje ?

To me zanima, ker se odločam za nakup.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Domitunus
Član
Član

Pridružen-a: Sob 25 Maj 2013 18:17
Aktiv.: 0.22
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 02, 2013 8:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdravo.

Pred leti sem za darilo dobil nintendo ds FAT (to je tisti prvi, debeli), brat prav tako. Igrice sva si nekaj časa kupovala, kaj je potrata denarja (40€ na igro se mi zdi da je bilo), tako da predlagam da si nabaviš kakšno namensko kartico kot so Acekard, DSTT ipd. Ta pride nekje 20€ z micro SD kartico, potem pa lahko nalagaš gor dosti igric (te najdeš na internetu) lahko pa nalagaš tudi igrce, oz. programe, ki so jih napisali amaterji, ter tudi emulatorje za NES, SNES ipd. Enkrat sem se igral, ter sem skupaj zalotal vse kontakte na eni kartici, ter jo vstavil v svoj NDS, tega sem uničil Very Happy ker se mi je fenomen zdel čuden sem isto poskusil še z bratovim Laughing . Oba smo potem nesli nazaj v trgovino, kjer sma po par tednih dobila nove, nintendo ds lite-e. Kasneje sem si nabavil nintendo DSI, ki pa v bistvu ni nič posebnega. Takrat sva bila stara nekje 11 - 12 let (sedaj sva stara 15 in 16).

Mislim da je to super konzola za male otroke, meni pa ni več zanimiva (pa malo sem svojo konzolo poškodoval). Mimogrede, ko kupuješ tako piratsko kartico, moraš kupiti (ime kartice)i, v primeru da imaš nintendo DSi.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Branez
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:21
Aktiv.: 32.96
Kraj: Koprivnica HR

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 02, 2013 9:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Domitunus je napisal/a:
...
Mislim da je to super konzola za male otroke, meni pa ni več zanimiva...

Aha, sedaj pa te druge stvari zanimajo:
Domitunus-Profil je napisal/a:
Zanima me: Ženske, robotika, elektronika, programiranje.
Angel

Albert Einstein
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni