|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6737 Aktiv.: 28.36 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pon Nov 04, 2013 8:03 pm Naslov sporočila: Draga "kvaliteta" |
|
|
Pred leti, ko sem ga kupil je stal (tako po spominu) skoraj 40€. Gre za FTDI-jev USB-RS232 adapter. Ko se je začel "čudno" obnašati, sem ga vrgel v predal in malo pozabil nanj. Pred dnevi pa sem rabil dodatni serijski port in med brskanjem po predalih sem ga ponovno "odkril". Po popravilu zaenkrat spet dela.
Ob precej adapterjih, ki so šli skozi moje roke (tudi kitajskih izvedenk za 3€) je tole edini (in najdražji), ki je odpovedal poslušnost. Napaka ni posledica uporabe, pač pa proizvodna šlamparija.
Spet se je izkazalo, da drago ni nujno tudi dobro.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
72.97 KB |
Pogledana: |
227 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s55o Član

Pridružen-a: Tor 17 Okt 2006 0:29 Prispevkov: 240 Aktiv.: 1.05 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Nov 05, 2013 4:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
To je podobno kot mački v žaklju od volkd...nikoli ne veš, ali si kupil zlato za 3 eur ali težo za 50 eur (ok, tam je neprimerljivo drugačen občutek in namen).
Sem tudi sam imel velikokrat probleme z dragimi deli, medtem ko so se poceni (včasih) obnesli več kot dobro.
lp
Boštjan
_________________ All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni