|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
sakal1 Neznanec

Pridružen-a: Sob 09 Nov 2013 17:12 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: Šentjur
|
Objavljeno: Sob Nov 09, 2013 5:29 pm Naslov sporočila: Pomoč hitachi hd 38643 |
|
|
Njprej vsem forumašem lep pozdrav.Za vaš forum sem zvedel na audio-contaktu.
Imam 34 let star kasetofon Hitachi d-5500.Problem je pa v tem,da je crknil procesor oziroma čip:hd 38643.v SLO ga nikjer ne dobim.Probal sem na parih tujih internetnih straneh pa ga tudi ni.Prosil bi vas za kakšno internetno stran,ki je jaz ne poznam oziroma kje bi tole lahko dobil?vse info.so dobrodošle.
Vem,da je zadeva precej stara ampak model je prava zadeva in ga je škoda dat stran,ker je zelo lep kolekcionarski model.
Hvala za vse odgovore |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
milan62 Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19 Prispevkov: 2391 Aktiv.: 10.06 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Sob Nov 09, 2013 6:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kako siguren si, da je crknil res ta čip oz. kdo je postavil to diagnozo ?
LP _________________ Wasting time online since 1999 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sakal1 Neznanec

Pridružen-a: Sob 09 Nov 2013 17:12 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: Šentjur
|
Objavljeno: Sob Nov 09, 2013 7:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bistvo je ,da je zadeva bila predhodno že popravljana na večjih straneh.Ampak to so delali predhodnji lastniki.Diagnozo je postavil g.Supovec Ivo,dolgoletni rtv mehanik.
Že več let mi popravlja zadeve in vedno mi vse popravi.Po približno 12 tih urah dela itd.imam tudi manuale pa pravi,da vse izhaja iz tega čipa in pravi,da bi ga bilo dober zamenjat.
lp. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni