|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
M.Pecar Član

Pridružen-a: Tor 30 Jan 2007 18:56 Prispevkov: 142 Aktiv.: 0.63 Kraj: Lj.Crnuce
|
Objavljeno: Pon Dec 02, 2013 1:53 pm Naslov sporočila: Kovanje kovancev - Bitcoin |
|
|
Ker je tema o Bitcoinih v rubriki Elektronika zaprta sem odprl novo tukaj. V članku revije Moj mikro si lahko preberete, zakaj ste prepozni za dober zaslužek z Bitcoini:
http://www.mojmikro.si/v_srediscu/tehnologije/kovanje_kovancev
Skratka: strošek elektrike za izračun ali nakup novih računalnikov je dražji od zaslužka! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6737 Aktiv.: 28.36 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pon Dec 02, 2013 7:52 pm Naslov sporočila: Re: Kovanje kovancev - Bitcoin |
|
|
M.Pecar je napisal/a: |
Ker je tema o Bitcoinih v rubriki Elektronika zaprta sem odprl novo tukaj. |
Jaz jo bom pa ponovno zaprl in obljubim, da vsakemu, ki na tem forumu spet omeni tole "valuto" ne glede na njegovo znanje kovanja pokažem vrata foruma za nedoločen čas. OK?
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni