|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
s52o Član

Pridružen-a: Tor 17 Avg 2004 7:31 Prispevkov: 173 Aktiv.: 0.73 Kraj: Hotavlje
|
Objavljeno: Čet Dec 26, 2013 11:37 am Naslov sporočila: |
|
|
Vidim, da sem nekomu od moderatorjev trn v peti, saj mi je že drugič spremenil pot do slik naloženih na drugem serverju. Vse slike so MOJA LAST prav tako izdelek, ki je na slikah !
Zakaj in kdo ???
Zvone |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mucek Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47 Prispevkov: 5530 Aktiv.: 24.05 Kraj: Domzale
|
Objavljeno: Čet Dec 26, 2013 11:47 am Naslov sporočila: |
|
|
Samodejna skripta ...
Želja po tem, da se pripenja zadeve direktno na forum je enostavna - velikokrat čez nekaj časa zunanje povezave postanejo neaktivne in s tem prispevek (bolj ali manj) neuporaben.
Lp, g _________________ ...lahko pa se tudi motim ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bizgec65 Član

Pridružen-a: Sre 10 Mar 2010 11:46 Prispevkov: 2099 Aktiv.: 11.28 Kraj: Trebnje
|
Objavljeno: Čet Dec 26, 2013 11:47 am Naslov sporočila: |
|
|
s57pz je napisal/a: |
Vidim, da sem nekomu od moderatorjev trn v peti, saj mi je že drugič spremenil pot do slik naloženih na drugem serverju. Vse slike so MOJA LAST prav tako izdelek, ki je na slikah !
Zakaj in kdo ???
Zvone |
Mislim, da je v pravilu št.6 opisano. Pa tudi večkrat že povedano, da slike pripenjajte na forum, kjer ostanejo, kar se za druge shrambe ne da trditi, in potem pride do tega, da si ogledamo tole temo, slik pa nikjer. Tema ali vaš prispevek s tem lahko izgubi smisel. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s52o Član

Pridružen-a: Tor 17 Avg 2004 7:31 Prispevkov: 173 Aktiv.: 0.73 Kraj: Hotavlje
|
Objavljeno: Čet Dec 26, 2013 12:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
@Bizgec65
Mislim, da je v pravilu št.6 opisano. Pa tudi večkrat že povedano, da slike pripenjajte na forum, kjer ostanejo, kar se za druge shrambe ne da trditi, in potem pride do tega, da si ogledamo tole temo, slik pa nikjer. Tema ali vaš prispevek s tem lahko izgubi smisel. |
Sem spregledal to pravilo , se opravičujem vsem prizadetim.
Sem naložil nove slike in vsebina ima sedaj smisel.
@Bizgec65 in @mucek hvala za opozorilo.
Lp, Zvone
Nazadnje urejal/a s52o Čet Dec 26, 2013 12:08 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni