|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Dejko123 Član

Pridružen-a: Tor 23 Feb 2010 17:50 Prispevkov: 170 Aktiv.: 0.91 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Ned Jan 26, 2014 10:18 pm Naslov sporočila: I: Računalnik |
|
|
Pozdravljeni!
Ima mogoče kdo kakšen odvečen računalnik??
Sosed bi ga že počasi potreboval za šolo, ampak zaradi finančne situacije si ga nemorejo privoščit.. Sam ga tudi odkupim po simbolični ceni.. Doma bi mogoče našel tipkovnico pa miško, drugega pa nimam..
Če se komu kaj valja doma, naj sporoči!
LP
Dejan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
1tilen Član

Pridružen-a: Sre 30 Okt 2013 22:03 Prispevkov: 75 Aktiv.: 0.53 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Ned Jan 26, 2014 10:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imam en računalnik, ki ti ga lahko podarim. Edina "težava" je, da sem iz Sežane, če hočeš ti ga lahko pošljem po pošti.
Gre pa za Hp-jev računalnik
Normalno delujoč, gor pa je trenutno Ubuntu. Na škatli računalnika je tudi licenca za XP-je.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
yacksy Član

Pridružen-a: Pon 23 Nov 2009 8:27 Prispevkov: 499 Aktiv.: 2.63 Kraj: Okolica Šmarjeških toplic
|
Objavljeno: Ned Jan 26, 2014 10:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če se škatla nekako spravi do Ljubljane, jo jaz zategnem do Novega mesta konec prvega tedna v februarju. Malo dvomim koliko bo pošta prijazna do škatle  _________________ [slovenščina je zame španska vas] happens. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
EL 34 Član

Pridružen-a: Tor 20 Dec 2011 18:28 Prispevkov: 186 Aktiv.: 1.13 Kraj: Ožbolt
|
Objavljeno: Pon Jan 27, 2014 4:07 pm Naslov sporočila: PC |
|
|
Tudi jaz imam enega in ga z veseljem oddam. Zraven dam tudi miško, tipkovnico in CD z Windows XP Home edition, je pa brez monitorja.
Lahko ga spravim do Ljubljane.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Roadracer Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 18:41 Prispevkov: 482 Aktiv.: 2.03 Kraj: LJ/Litija
|
Objavljeno: Pon Jan 27, 2014 4:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Naslednji vikend grem v Šmarješke toplice. Lahko ga pripeljem iz LJ. Imam 15 colski LCD, lahko bi se našla še škatla ampak nisem siguren.
Če boš rabil prevoz javi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dejko123 Član

Pridružen-a: Tor 23 Feb 2010 17:50 Prispevkov: 170 Aktiv.: 0.91 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Pon Jan 27, 2014 7:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fido mi je poslal zasebno sporočilo, ker nemore pisati v temo malih oglasov zaradi premalega števila prispevkov..
"Tudi jaz imam en računalnik in sicer komplet. 15-inčni katodni ekran, malenkost starejšo tipkovnico in miško, škatla pa je 2,8Ghz Intel Pentium, mislim da 80GB disk in ostala oprema podobnih letnih oz "generacije". Računalnik lahko pripravim za delovanje, ampak brez original licenc Eh? " |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dejko123 Član

|
Objavljeno: Pon Jan 27, 2014 8:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
hvala vsem za odgovore..
zelo bi bil hvaležen, če se bi lahko dobil s komu v okolici NM.. če pa to ne bo šlo, pa ne bo drugače kot po pošti..
Mi je pa čisto vseeno kakšen je računalnik, samo, da je sposoben osnovne operacije izvajat..
Počakam še kakšen dan, če se še kdo v okolici NM oglasi..
Hvala še enkrat! carji ste!!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni