|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Edi Član

Pridružen-a: Pon 05 Nov 2007 23:12 Prispevkov: 169 Aktiv.: 0.79 Kraj: Ljubljana - Kot pri Ribnici
|
Objavljeno: Sre Feb 19, 2014 6:17 pm Naslov sporočila: Natančnost senzorja, ali kako jo nastaviti ? (podvojeno) |
|
|
Pozdravljeni
Upam, da sem v pravi temi. Kupil sem v Lidlu vremensko postajco. Za pogledat je lušna, le moti me ker imajo vse te lidlove zadeve za cirka 1,C stopinjo odstopanja en senzor proti drugemu. Na navodilih piše, da seluje zunanji senzor od -20 do + 50, notranji pa od 0 do +50. Sedaj mi ni jasno ali sta dva različna senzorja in od tu razlika? Zunanji namreč konstantno kaže več od notranjega ne glede na to, da sta drug ob drugem. Je možno to kako popravit ali naj se s tem sprijaznim
Hvala za odgovore
Edi |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni