|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
siljo Član

Pridružen-a: Tor 28 Okt 2003 8:08 Prispevkov: 1035 Aktiv.: 4.36 Kraj: Ribn'ca
|
Objavljeno: Čet Mar 13, 2014 9:48 pm Naslov sporočila: OpenOffice .mp4 ? |
|
|
Prijateljica je imela na sodišču kot dokaz video v .mp4, vendar so ji (zaenkrat) dokaz zavrnili, ker ni v formatu OpenOffice!
Madonca madonca.... saj ni res!
torej: kako? .... in s čim?.... in v kaj naj pretvorim ta mp4 video? _________________ Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Matko5 Član

Pridružen-a: Tor 04 Mar 2014 22:53 Prispevkov: 120 Aktiv.: 0.87 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Mar 13, 2014 9:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz uporabljam za pretvorbo program FormatFactory, ki ima na voljo kar nekaj formatov za pretvorbo video posnetkov. Mogoče bo kakšen izmed njih deloval. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
siljo Član

|
Objavljeno: Čet Mar 13, 2014 9:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Matko5 je napisal/a: |
Jaz uporabljam za pretvorbo program FormatFactory, ki ima na voljo kar nekaj formatov za pretvorbo video posnetkov. Mogoče bo kakšen izmed njih deloval. |
hvala za info! Samo prej moram biti 100% prepričan kakšen format pravzaprav potrebujejo naša sodišča!  _________________ Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miharix Član

Pridružen-a: Tor 18 Dec 2012 9:59 Prispevkov: 410 Aktiv.: 2.68 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Mar 13, 2014 10:16 pm Naslov sporočila: Re: OpenOffice .mp4 ? |
|
|
siljo je napisal/a: |
vendar so ji (zaenkrat) dokaz zavrnili, ker ni v formatu OpenOffice! |
Od kdaj pa je OpenOffice video kodek?
Daj jim na medij kak .mp4 predvajalnik (npr: media player classic HC) ali pa pretvori v kaj bolj birokratsko razumljivega. Npr standardni DVD za DVD predvajalnike (MPEG-2). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bozo Član

Pridružen-a: Čet 08 Jan 2004 9:21 Prispevkov: 660 Aktiv.: 2.78 Kraj: Lendava, Trimlini
|
Objavljeno: Čet Mar 13, 2014 10:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem jim dal dva CDja s posnetki H264 zraven sem dodal program iCMS za pregledovanje posnetkov. Tožilstvo in sodišče so bili zadovoljni s tem in oboji uporabili. _________________ LP
Božo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
siljo Član

|
Objavljeno: Pet Mar 14, 2014 7:03 am Naslov sporočila: |
|
|
Bozo je napisal/a: |
Jaz sem jim dal dva CDja s posnetki H264 zraven sem dodal program iCMS za pregledovanje posnetkov. Tožilstvo in sodišče so bili zadovoljni s tem in oboji uporabili. |
A mogoče veš, kakšen operacijski sistem imajo? _________________ Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bozo Član

Pridružen-a: Čet 08 Jan 2004 9:21 Prispevkov: 660 Aktiv.: 2.78 Kraj: Lendava, Trimlini
|
Objavljeno: Pet Mar 14, 2014 8:25 am Naslov sporočila: |
|
|
Siljo, ne vem. Ta zadeva ki sem jo jaz dal je za Windowse. Nekaj mi se vrti po glavi, da sem enkrat nekje ujel da bo šla javna uprava na odprtokodne sisteme zardi plačevanja licenc. A so tudi sodišča tukaj zajeta, nimam pojma. Zavrti telefon, povej kaj moraš naredit upam da ti pojasnijo. _________________ LP
Božo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 16.98 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Pet Mar 14, 2014 9:25 am Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče bi lahko naredil Live verzijo ključka ali CD-ja. VLC se lahko namesti na ključek tako, da ne rabi inštalacije. Zraven daš še video pa lahko vsak pogleda.
Mislil sem na "Portable apps". _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 9 dni