www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Pisanje člankov

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
kr en
Član
Član

Pridružen-a: Sre 27 Dec 2006 19:35
Aktiv.: 0.08

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 10, 2007 8:17 pm    Naslov sporočila:  Pisanje člankov Odgovori s citatom

Upam, da sem postavil v pravo temo, no v glavnem, zanima me ali bi bil kdo pripravljen vsake toliko časa napisati krajši članek o elektroniki, energetiki, tema ni posebno pomembna, le da je mogoče vmes nekaj praktičnega znanja.
Če se odločite, da mi boste pomagali, mi pišite na urednik.naravoslovje@gmail.com .
Kot avtor boste podpisani z vašim imenom in priimkom oziroma, po želji samo z začetnicami. Več informacij vam bom podal po e-mailu, kjer vam lahko pošljem tudi osnutek, kako bo stran izgledala. Obveščeni boste tudi, ko bo vaš članek objavljen.
Lahko pa mi kdo da naslov svoje spletne strani in mi dovoli, da kopiram kak izdelek od njega in ga dam kot originalnega avtorja.

Nazadnje urejal/a kr en Pet Maj 11, 2007 5:36 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.02
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 11, 2007 12:19 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bo to internetna stran, ali tudi revija?
kr en
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 11, 2007 6:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Internetna stran.
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 11, 2007 10:03 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaj pa ekonomija ?
kr en
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 11, 2007 3:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Stran je namenjena izključno naravoslovnim predmetom, torej kemiji (najbolj je poudarjeno, saj se s tem ukvarjam jaz), biologiji, biokemiji, fiziki, elektrotehniki, astronomiji, ekologiji, mineralogiji in medicini.
Drugih tem na tej strani ne bo.

Če si pa slučajno mislil, ali stran plačujem, je odgovor ne, ne plačujem je.
Nazaj na vrh
igo
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11
Aktiv.: 16.00

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 11, 2007 3:41 pm    Naslov sporočila:  Re: Pisanje člankov Odgovori s citatom

kr en je napisal/a:
urednik.naravoslovje@gamil.com .
.

Čisto mimogrede: e-naslov ima na koncu @gmail.com , kajne?
V Zgornjem Desnem kotu prispevka je gumb [Uredi]. --> urednik.naravoslovje"A"gmail.com
LP,
Igor

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 11, 2007 4:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zelo zanimivo. Mogoče bomo pa izvedeli kaj več o kemikalijah in reakcijah, ki jih vsakodnevno uporabljamo v svojih hobijih. Bom razmislil, kaj od tega kar sem ustvarjal bi lahko opisal in dal tja v objavo.
Aja skoraj sem pozabil vprašati !

Kaj je pa motivacija ?

kr en
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 11, 2007 5:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem misli, če bi hotel kdo kaj narediti iz veselja do tega, da pove kaj drugim.
No, sploh pa bi bilo to največ dvakrat na mesec, tako, da ne potrebujem prav ogromno člankov, le kakega sem ter tja.
Nazaj na vrh
VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 11, 2007 10:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mislil sem na motivacijo, ki je potrebna za vzdrževanje take strani. To je namreč kar problem. Dela ni malo in če ti stvar na nek način ne vrne veselja, lahko stran hitro umre.
So ljudje, ki imajo potrebo objavljati in prezentirati sebe tako, da tu ne vidim problema. Problem pa zna nastati pri urejanju in vzdrževanju take strani. Ob startu se vse zdi lahko, ko pa začetno navdušenje mine in se človek zave porabljenega časa, so stvari drugačne.

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni