|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
VKoren Neznanec

Pridružen-a: Pet 21 Mar 2014 2:27 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Pet Mar 21, 2014 3:33 am Naslov sporočila: Bloetooth/wifi in pospeškometer/žiroskop |
|
|
Potreboval bi napravo, ki bi mi na telefon pošiljala podatke o premikih (zanima me samo ali se je zgodil premik v določeni smeri, natančnost ni pomembna). Idealna bi bila kombinacija pospeškometra in bluetooth, v poštev pa pride katerakoli druga povezava, pa tudi žiroskop.
Mi lahko kdo svetuje na koga naj se obrnem in ali morda že obstaja na trgu kaj takega? Pregledal sem nekaj data loggerjev, ki pa mi ne ustrezajo. Cena je občutno previsoka in še preveliki so. Iščem namreč majhno napravo, po možnosti vodotesno, z nizkimi produkcijskimi stroški. Zaenkrat kot prototip z možnostjo serijske proizvodnje.
Že vnaprej hvala za pomoč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70775.65
|
Objavljeno: Pet Mar 21, 2014 9:05 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni