www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Kamera S J-1000 - popravilo

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
eebor
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 20 Mar 2014 9:05
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 20, 2014 9:12 am    Naslov sporočila:  Kamera S J-1000 - popravilo Odgovori s citatom

Zdravo.

Kot se rado zgodi, mi je po 2 dneh uporabe crknila action-cam S J-1000. Kasneje sem na posnetkih opazil, da si ni zapomnila nastavitev datuma, potem se pa sploh ni več prižgala. Pojma nimam, kaj se je zgodilo. Baterija se polni (gori lučka), kamera se pa ne prižge. Če ugibam, bi rekel, da se je sesul firmware (se ga da dobiti).

Zanima me - se to sploh splača popravljat? Se kdo v SLO ukvarja s takimi stvarmi?

Se opravičujem, če je vprašanje neumno, a sam se na to prav nič ne spoznam.

Hvala.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
potepenc
Član
Član

Pridružen-a: Ned 29 Sep 2013 19:20
Aktiv.: 0.50
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 20, 2014 9:42 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A garancije nimaš?
Nazaj na vrh
eebor
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Čet 20 Mar 2014 9:05
Aktiv.: 0.01

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 20, 2014 9:44 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Garancija je pa je ni. Naročil sem jo iz Hong Konga, vsakič zaračunajo carino, ipd ipd... Se skoraj ne splača.
Nazaj na vrh
KMX
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Jan 2009 16:49
Aktiv.: 1.55
Kraj: NOVA CERKEV

PrispevekObjavljeno: Čet Mar 20, 2014 9:47 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Preden pošlješ nazaj, javi na carino (serijska številka, opis...) pa ti ne bo treba plačati, ko boš dobil nazaj. Edini strošek bo potem pošta.

Lp
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Zabavna elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 490 dni