|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
eebor Neznanec

Pridružen-a: Čet 20 Mar 2014 9:05 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Čet Mar 20, 2014 9:12 am Naslov sporočila: Kamera S J-1000 - popravilo |
|
|
Zdravo.
Kot se rado zgodi, mi je po 2 dneh uporabe crknila action-cam S J-1000. Kasneje sem na posnetkih opazil, da si ni zapomnila nastavitev datuma, potem se pa sploh ni več prižgala. Pojma nimam, kaj se je zgodilo. Baterija se polni (gori lučka), kamera se pa ne prižge. Če ugibam, bi rekel, da se je sesul firmware (se ga da dobiti).
Zanima me - se to sploh splača popravljat? Se kdo v SLO ukvarja s takimi stvarmi?
Se opravičujem, če je vprašanje neumno, a sam se na to prav nič ne spoznam.
Hvala. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
potepenc Član

Pridružen-a: Ned 29 Sep 2013 19:20 Prispevkov: 71 Aktiv.: 0.50 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Mar 20, 2014 9:42 am Naslov sporočila: |
|
|
A garancije nimaš? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
eebor Neznanec

Pridružen-a: Čet 20 Mar 2014 9:05 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Čet Mar 20, 2014 9:44 am Naslov sporočila: |
|
|
Garancija je pa je ni. Naročil sem jo iz Hong Konga, vsakič zaračunajo carino, ipd ipd... Se skoraj ne splača. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
KMX Član

Pridružen-a: Sre 28 Jan 2009 16:49 Prispevkov: 308 Aktiv.: 1.55 Kraj: NOVA CERKEV
|
Objavljeno: Čet Mar 20, 2014 9:47 am Naslov sporočila: |
|
|
Preden pošlješ nazaj, javi na carino (serijska številka, opis...) pa ti ne bo treba plačati, ko boš dobil nazaj. Edini strošek bo potem pošta.
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 490 dni