|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
me2d Član

Pridružen-a: Sob 19 Sep 2009 11:10 Prispevkov: 291 Aktiv.: 1.52
|
Objavljeno: Čet Mar 13, 2014 4:35 pm Naslov sporočila: L: LCD TV Gorenje nedelujoč |
|
|
Torej licitiram LCD TV. Daljinca ni. Po priklopu na omrežje se prižge modra lučka spredaj. Če pritiskam gumbe ne desni strani se prižge ekran v modro sivo barvo in tako ostane... Menim, da ne dela.
Izklicna cena 10€, najmanjše višanje po 2€. Licitacija se zaključi ta petek 14.03.2014 ob 24:00.
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
690.71 KB |
Pogledana: |
10 krat |

|
|
813.3 KB |
11 krat |

|
|
839.21 KB |
5 krat |

|
|
830.76 KB |
20 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pRimo87 Član

Pridružen-a: Tor 11 Feb 2014 14:57 Prispevkov: 31 Aktiv.: 0.22 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Čet Mar 13, 2014 8:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
ponujam 10€
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
flomaster Član

Pridružen-a: Pet 31 Maj 2013 19:49 Prispevkov: 141 Aktiv.: 0.96
|
Objavljeno: Pet Mar 14, 2014 10:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
12€
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
me2d Član

|
Objavljeno: Sob Mar 15, 2014 6:18 am Naslov sporočila: |
|
|
@flomaster je najvišji ponudnik. Prodano... Poglej ZS.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
flomaster Član

|
Objavljeno: Pon Mar 24, 2014 8:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Danes mi je očetov prijatelj pripeljal televizor. Po ogledu žalosten ugotovim, da sem kupil mačka v žaklju. Ekran ima precej prask, nekaj tudi zelo opaznih in globokih. Manjka 8 vijakov, videti je, da je to nekdo že popravljal in zelo malomarno sestavil nazaj. Nekaj kablov je grdo pomečkanih, en dvožilni skoraj do konca preščipnjen, v notranjosti več vijakov notri le do polovice. Saj vem, boste rekli, da je to videno-kupljeno, pa ni res, ker ni bilo videno, žal me ni bilo zraven pri prevzemu, ker če bi bil, televizorja zagotovo ne bi prevzel zaradi prask na ekranu. Drugi problem je bil pri dogovarjanju lokacije za prevzem, kot da je naslov prodajalca skrivnost, sedaj vem, zakaj, ker je prodajalec vedel, kaj prodaja. Televizor je lepo zavil v polivinil vrečo, da ob prevzemu ni bilo videti prask, prevzemnik potem ni nič pogledal, našel ga je zunaj na dvorišču, fajn ane, pa še dež je bil
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frke Član

Pridružen-a: Ned 18 Sep 2005 14:41 Prispevkov: 212 Aktiv.: 0.89 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Pon Mar 24, 2014 8:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zame to ni maček v žaklju.
Prodajalec je napisal, da tv ni delujoč.
Občutek je pa slab: za 12 eur si kupil nekaj kar si v začetku mislil, da je vredno npr. 50 eur
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
flomaster Član

|
Objavljeno: Pon Mar 24, 2014 10:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Saj ni problem v nedelovanju televizorja, ker se je tak že prodajal. Problem je v tem, da je poškodovan ravno tisti del, ki deluje in bi ga rad uporabil, doma imam enak televizor z okvaro na LCD panelu, zato sem televizor tudi licitiral.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lipa Član

Pridružen-a: Ned 27 Sep 2009 9:39 Prispevkov: 734 Aktiv.: 3.83 Kraj: Lipa Beltinci
|
Objavljeno: Pon Mar 24, 2014 11:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
flomaster je napisal/a: |
Saj ni problem v nedelovanju televizorja, ker se je tak že prodajal. Problem je v tem, da je poškodovan ravno tisti del, ki deluje in bi ga rad uporabil, doma imam enak televizor z okvaro na LCD panelu, zato sem televizor tudi licitiral. |
Kako si sploh vedel, za kateri model se gre. Recimo velikost ni omenjena nikjer, na sliki nalepke pa je megleno?
_________________ Lep pozdrav!
Boris Z. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
me2d Član

|
Objavljeno: Tor Mar 25, 2014 6:24 am Naslov sporočila: |
|
|
Oj
Škoda, da nisi povprašal za več podrobnosti pred licitacijo. Tak kot je, sem ga dobil od predhodnika. Ga nisem niti odpiral. Jasno sem napisal da po mojem mnenju ne dela. Nikakor ni bil moj namen nikogar oškodovati.
Aja, pa ni bil na dvorišču kot si napisal. Bil je na dnu zunanjega stopnišča, ob steni hiše, pod streho. Z vrečo sem ga pokril le za vsak primer. Sem prepričan, da ni videl kaplje dežja. Ven sem ga pa dal zato, da ga ni bilo treba nosit po stopnicah. Moj naslov seveda ni skrivnost. Je bil kak problem? Možakar, ki je v tvojem imenu prišel ponj ga je dobil takoj ko sva govorila po telefonu.
Kot sem že napisal moj namen ni in ni še nikoli bil koga oškodovati. Če imaš občutek, da se ti je to zgodilo v tem primeru, mi pripelji tv nazaj, jaz pa ti vrnem kupnino.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni