|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
folc Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25 Prispevkov: 678 Aktiv.: 3.57 Kraj: Nekje med NG in Tolminom
|
Objavljeno: Ned Apr 06, 2014 10:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
@slimline na M&M Intercom si poslal povpraševanje za HIWIN ker kolikor mam v spominu so kar konkurenčni s cenami od Hypex-a in njihovimi vodili _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matosg Član

Pridružen-a: Čet 20 Jun 2013 22:32 Prispevkov: 69 Aktiv.: 0.47 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: Pon Apr 07, 2014 11:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz dnevno uporabljam vodila od Hypexa.
Malo več upora je pri premiku v primerjavi z n-krat dražjo nemško verzijo.
Drugih težav pa zaenkrat ni bilo. Tudi pod velikimi obremenitvami zaenkrat dobro držijo. Prav tako ni kake zračnosti. _________________ Lp,
Matej |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
slimline Član

Pridružen-a: Tor 29 Jan 2013 22:27 Prispevkov: 42 Aktiv.: 0.28 Kraj: ptuj
|
Objavljeno: Tor Apr 08, 2014 2:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo!
Hvala za odgovore.
Folc --sem poslal povpraševanje tudi na M&M inmajo iste cene kot vsi ostali.Okrog 1000 do 1100€.
matosg --zanima me ali imaš iste LINEARNA VODILA BGXH25BN ali katere druge, ker kot si napisal,so od Hiwina enkrat dražje.Ne vem pa ali so tudi enkrat boljše od hypex.
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matosg Član

Pridružen-a: Čet 20 Jun 2013 22:32 Prispevkov: 69 Aktiv.: 0.47 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: Tor Apr 08, 2014 4:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uporabljamo raznorazna vodila od Hypexa. Namreč delamo stroje po naročilu in to robo vgrajujemo. Zaenkrat še nobeno ni odpovedalo. Ne morem pa delat direktne primerjave. Vedno pa se držim omejitev (sile in momenti), ki so predpisani. _________________ Lp,
Matej |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
joccc Član

Pridružen-a: Tor 17 Apr 2012 15:36 Prispevkov: 47 Aktiv.: 0.29 Kraj: kamnik
|
Objavljeno: Tor Apr 08, 2014 10:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Lep pozdrav
Tudi sam imam od Haypex vodila in namreč z vodili 25 mm in kletko v vozičku in sem zelo zadovoljen z njimi lahko pa samo povem naprej , kot sem sam izvedel da veliko vgrajujejo njihova vodila saj so cenejša in nič slabša. Po možnosti so pa narejena velika večina vodil pri istih firmah. Sam pa mislim da so tolerance in standardi in morajo biti po njih narejene . Da nekih zgrešenih zadev nebi prodajali oz uvažali. _________________ Pozdrav še naprej .
---------------------------------------------------------
(celo živlenje se učim pa vseno vem zelo malo ) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rkulcar2 Član

Pridružen-a: Sre 21 Feb 2007 23:15 Prispevkov: 120 Aktiv.: 0.54 Kraj: Lendava
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni