www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

HYB šentjernej

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70772.02

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 12, 2011 1:49 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
MatevzM
Član
Član

Pridružen-a: Ned 02 Jan 2011 23:09
Aktiv.: 0.23
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 12, 2011 3:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@Mare, ko smo to snemal sem se res veliko naučil o merjenju pritiska Very Happy
Bi bilo pa še bolj zanimivo, če bi se lahko tudi ostali podatki prenašali brezžično.
Nazaj na vrh
upor_nik
Član
Član

Pridružen-a: Ned 11 Jan 2009 13:00
Aktiv.: 2.25
Kraj: vipavska dolina

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 12, 2011 9:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sicer malo off topic, pa naj gre v smeti, ..

V HYB- u sem tudi že bil, sicer na odprtem oddelku, kjer pa smo morali kljub vsem okoliščinam nadeti njihova zaščitna oblačila. Zaprti oddelek pa samo skozi šipe. Po prvotnih informacijah, naj bi priklopili linijo, ki je bila pripeljana iz IAE, vendar je njihov vzdrževalec poskrbel, da ja bilo potrebno priklopiti samo dovod, potem pa nas je peljal še na kosilo. Jap, že sam vhod v firmo je nekaj posebnega! Za kosilo pa petelin in pehtranov štrudel, ..

aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.68
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 13, 2011 12:08 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V HYB-u nas je bilo že kar nekaj Smile
Več se vidi iz slik v forumskem albumu: klik!

Je pa že en čas nazaj, sem imel še "čupo" Dancing

p.s. Vse skupaj sem prestavil v novo temo.

.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70772.02

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 13, 2011 1:24 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
vilko
Član
Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2004 10:26
Aktiv.: 14.18
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 13, 2011 10:32 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja, na tisti obisk Šentjerneja in HYB-a, imam še vedno prijeten spomin. Še včeraj, ko sem se vračal iz Šmarjeških toplic, (kjer sem zdržal samo 3 dni) sem se spomnil na ta obisk, ko sem videl na cesti tablo, ki je kazala smer Šentjernej.
Nazaj na vrh
mucek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Aktiv.: 24.05
Kraj: Domzale

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 13, 2011 12:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja, je bilo zelo zanimivo (Mare - saj so te slike od takrat, ko je bil ARM seminar?) in ne bi bilo napačno še kdaj biti v vaših koncih in malo pogledati, kako napredujete (hint: spomladanski piknik elektronik.si Smile )

LP, Grega

aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.68
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 13, 2011 12:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Grega,
klik na link Album zgoraj razreši dileme Smile

Prvi arm seminar v cvičkovi deželi 27.01.2007

Ogled tovarne HYB v Šentjerneju 28.6.2005 (eno leto preden si se prijavil na forum) Wink

offtopic....

Za spomladansko srečanje imam jaz sicer ogledano eno zelo zanimivo lokacijo, samo malo daleč je - na Kozjanskem... Mogoče pa drugo leto.

http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?p=269905#269905

Nazadnje urejal/a aly Ned Feb 13, 2011 9:58 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
upor_nik
Član
Član

Pridružen-a: Ned 11 Jan 2009 13:00
Aktiv.: 2.25
Kraj: vipavska dolina

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 13, 2011 9:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mare, me veseli, da linija še vedno dobro dela, žal pa sam je ne bom več vzdrževal, ker ne delam več na IA.
....

Sicer, ko smo se takrat vračali domov, sem pil do sedaj najdražjo Cocto, cca 5e na stekleničko. Ja, saj verjetno veste, kje smo se ustavili, ...

Z veseljem si bi še enkrat ogledal vse skupaj!

Lp, 5er

yacksy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Nov 2009 8:27
Aktiv.: 2.63
Kraj: Okolica Šmarjeških toplic

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 14, 2011 8:51 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

vilko je napisal/a:
Ja, na tisti obisk Šentjerneja in HYB-a, imam še vedno prijeten spomin. Še včeraj, ko sem se vračal iz Šmarjeških toplic, (kjer sem zdržal samo 3 dni) sem se spomnil na ta obisk, ko sem videl na cesti tablo, ki je kazala smer Šentjernej.

Še en precejšenj offtopc, ampak sem firbec Smile

Vilko, kaj pa je bilo tako hudega v Šmarjeških, da nisi zdržal? Smile

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Vse kar nima zveze z elektroniko in računalništvom Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 498 dni