|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
terezijslo Član

Pridružen-a: Sre 08 Jan 2014 13:57 Prispevkov: 17 Aktiv.: 0.12
|
Objavljeno: Tor Mar 25, 2014 11:10 am Naslov sporočila: |
|
|
super iz zastonj zadeva je TeamWiver, sam ni dobr, če več ljudi dostopa do istga kompa. Je pa tud [slovenščina je zame švedska vas], da je mal počasnej vse skupi, pa grafika je tud slabša.
Najboljša možnost je zunanji omrežni disk, ki omogoča, da prek dodeljenga IP-ja dostopaš do čist vseh podatkov in to ne glede na število različnih mest na enkrat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
terezijslo Član

|
Objavljeno: Tor Mar 25, 2014 11:15 am Naslov sporočila: |
|
|
cist vse dela normalno, samo updatov ni več, kar je čist jasno, ker bi blo nesmiselno razvijat tok star OS še naprej. To vedno nardijo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Vran Član

Pridružen-a: Pon 02 Maj 2011 11:32 Prispevkov: 92 Aktiv.: 0.53 Kraj: slovenija
|
Objavljeno: Tor Mar 25, 2014 12:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
terezijslo je napisal/a: |
super iz zastonj zadeva je TeamWiver, sam ni dobr, če več ljudi dostopa do istga kompa...... |
Klik |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
terezijslo Član

|
Objavljeno: Tor Mar 25, 2014 12:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
najlažje tako, da daš not novega in sprobaš, če dobiš sliko. [slovenščina je zame švedska vas] kot so že prej pisali, ko je komp prižgan in slike sicer ne vidiš, ali vanj posveti z moćno lučjo, ali pa naredi temo samo na ekran in če slika je, pa tud če je komi opazna, je inverter. da bi šel pa inverter razkopavat in ugotavljat, če je kaj fuč, pa nima smisla, ker je vprašanje, če ga boš dobil nazaj v vseh pinih kokr je treba |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.70 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Tor Mar 25, 2014 9:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
No, malo pazi, kako pišeš
Pa pravila foruma si preberi, sploh številko 1.
lp _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
terezijslo Član

|
Objavljeno: Pet Apr 18, 2014 3:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem prebral, pa če sem lahko še jaz malo žaljiv in če se na tem forumu ravno uporablja pravilna slovenščina, tvoja uporabljena beseda "sploh" nikakor ni po slovničnih in pravopisnih pravilih. Uporabiti bi moral besedo "posebej" Samo toliko v vednost |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.05 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Apr 18, 2014 4:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
terezijslo je napisal/a: |
Sem prebral, pa če sem lahko še jaz malo žaljiv in če se na tem forumu ravno uporablja pravilna slovenščina, tvoja uporabljena beseda "sploh" nikakor ni po slovničnih in pravopisnih pravilih. Uporabiti bi moral besedo "posebej" Samo toliko v vednost |
terezijslo, nimaš prav ! Klik
Ja, pa piko bi tudi lahko dal na koncu stavka.
Se pa oglašam zato, da te opozorim, da je pravila potrebno prebrati v celoti, tudi pravilo št. 7.
Tvoja naslednja pikra pripomba te bo izločila iz te skupnosti, ker se v njej očitno ne počutiš najbolje. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni