|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Čet Dec 04, 2003 3:22 pm Naslov sporočila: Olympus C350 Zoom |
|
|
Kaj mislite o omenjenem aparatu in ceni? Prišel bi cca 60Ksit.
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Dec 04, 2003 3:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Frenki,
Tole je zelo ugodno ENAA ga ima nap v akciji z 73ksit 66kisit C 350 Zoom Sam imam 220-ko kar je pripeto na forumu je bilo fotografirano z njim. Sam sem imel takrat ko sem ga sam kupoval priliko poskusit takrat "konkunreco" Canon PowerShot-a ne vem točno modela cena je bila približno enaka karekteristike enake. Za Olympusa sem se odločil zaradi sledečih stvari (katere tudi priporočam tistim, ki me sprašujejo kaj kupit)
- naj ima čim manj baterij
- glede na število batreij je aparat običajno lažji ter manjši
- (sam strošek rezervnih baterij, polnilna naprava....)
- objetiv ter blikavica naj ima možnost, da se prekrije z zaščitnim pokrovom (to ima lepo rešeno ravno zgoraj omenjen aparat)
To je zelo uporabno, če se aparat uprablja na terenu ter ga kar vtaneš v žep. Objetiv je 100% zaščiten pred mehanskimi poškodbani ter umazanijo.
- zgoraj omenjen aparat ima tudi zelo prijazne menuje.
lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Čet Dec 04, 2003 4:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Še tole sem pozabil... Olympus prilaga tudi zelo prijazen in uporaben software Cammedia.
P.S.
V službi imam bistveno dražjega sony-a mislim, da je "DSC-P72" ki ga pa ne bi menjal za 220-zoom
lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Lojz Član

Pridružen-a: Pet 11 Apr 2003 8:31 Prispevkov: 668 Aktiv.: 2.82 Kraj: Koroška
|
Objavljeno: Pet Dec 05, 2003 10:07 am Naslov sporočila: C350 |
|
|
Mislim, da je dobra izbira za solidno nizko ceno. Se strinjam s Silvom, glede izbire. "slabost" C220 se mi zdi, da moraš za pregledovanje slik zapirati objektiv in s tem poganjati motor. _________________ LP
Lojz |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

|
Objavljeno: Pet Dec 05, 2003 10:15 am Naslov sporočila: |
|
|
Tale "350" se mi zdi, da ima že možnost predpregled zadnje fotografije, ki jo posnameš ne da zapiraš objektiv. V osnovi pa je čisto enak kot 220. Imel sem ga priliko tudi poskusit -kupil ga je sodelavec kak mesec nazaj. Cena okrog 70 ksit z polnilno napravo ter parom baterij.
lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni