www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

P: Fotoaparat olympus FE-240

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
xfce
Član
Član

Pridružen-a: Čet 28 Jul 2011 8:06
Aktiv.: 3.07

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 30, 2014 11:20 pm    Naslov sporočila:  P: Fotoaparat olympus FE-240 Odgovori s citatom

Fotoaparat je preživel zimo zunaj v ovitku (sneg). Rahlo sta oksidirana 2 vijaka, baterija je bila gotovo preizpraznjena in tudi polnilca nima. Za silo sem jo napolnil in stestiral, tako da fotoaparat deluje in začuda ne kaže, da bi imel kakršne koli težave.

Sam ga ne potrebujem. Sicer bi dal fotoaparat na licitacijo, samo se mi zdi da bi cena bila hitro previsoka glede na to, da je maček v žaklju.

Naj se javi kdo bi ga rad in zakaj ga bi. Počakam na 3 nato se odločim in gre na pošto Very Happy

IMG_20140430_222208.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  690.75 KB
 Pogledana:  2 krat

IMG_20140430_222208.jpg

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
xfce
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 30, 2014 11:21 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

še ena slika

IMG_20140430_222157.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  726.73 KB
 Pogledana:  4 krat

IMG_20140430_222157.jpg

Nazaj na vrh
bajdec
Član
Član

Pridružen-a: Čet 12 Nov 2009 19:56
Aktiv.: 1.51
Kraj: Zagorje ob Savi

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 01, 2014 8:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kakšna je cena? Za 5-10€ bi ga vzel.
Potreboval bi ga, ker včasih pride prav kak dodaten fotoaparat (poleg tega da mi sedajšnji dela zelo slabe slike, komaj ga pripravim da kaj izostri, ter baterija drži za par slik).
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
xfce
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 01, 2014 12:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No za tega ne verjamem, da zdrži kaj več, ker je baterija bila preizpraznjena in še polnilca nima. To se pravi dva stroška Bolj se mi zdi primeren za kakšno predelavo za slikanje s senzor ali pa timelapse.

Eno prošnjo sme dobil še na ZS. Še malo počakam, če še kdo javi. K za neko uporabo ne vem, razen če si nekdo še kupi polnilec in baterijo (prej pa stestira če je res breziben) Dal ga bom brezplačno.
Nazaj na vrh
kobranka
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37
Aktiv.: 18.69
Kraj: nekje v zgornjem posočju

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 01, 2014 12:56 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz bi ga v tem primeru predelal na standardne baterije. Lahko nebi zgledalo lepo bil bi pa mobilen. Lahko bi ga tudi posadil na model quada namesto goproja.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
xfce
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 01, 2014 3:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@kobranka meni se zdi, da je to še najbolj primerno. Ker za standardno uporabo moraš kupiti nov polnilec in baterijo.

Zadeva je zaključena, lahko mi napišeš na ZS nalov in dobiš zadevo po pošti.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 11 dni