www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Optimum BF 20 Vario

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
rumpapir
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pon 05 Nov 2012 18:47
Aktiv.: 0.06
Kraj: škofja loka

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 15, 2014 12:27 pm    Naslov sporočila:  Optimum BF 20 Vario Odgovori s citatom

v delavnici imam vrtalni stroj Optimim BF 20m Vario

http://www.optimum-machines.com/products/milling-machines/bf-20-vario/

pri rezkanju aluminija je počilo in skurilo varovalko od elektronike.popravilo takega stroja,ki na žalost ni več v garanciji pride čez 500e Sad. pa me zanima naslednje.
motor dela in ima specifikacije VDC 220V 850WATT 5600RPM 3,9ADC pa me zanima,kako bi sedaj spremenil vezje,ali naredil neko enostavno vezje,da bi mašino lahko uporabljal saj za vrtanje lažjih lukenj in podobno.

Hvala za vse odgovore
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
milan62
Član
Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19
Aktiv.: 10.09
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 15, 2014 12:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če bi bil to moj stroj, bi jaz popravil obstoječo elektroniko ( razen če je zalita v kakšno maso ). To je najhitrejša in najcenejša pot do delujočega stroja.

LP

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 493 dni