|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Hleboo Neznanec

Pridružen-a: Pet 30 Maj 2014 15:56 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01 Kraj: Velenje
|
Objavljeno: Pet Maj 30, 2014 8:16 pm Naslov sporočila: Zvocniki ne delujejo |
|
|
Mam en problem in sicer zvocniki mi me delujejo.Nekaj casa delujejo kot bi morali npr.1 minuto pomen pa mrknejo in na vsake toliko casa spustijo kaksen zvok od sebe.Z zvocno kartico ni kaj narobe ker sem probal priklopit se slusalke in delujejo.Torej je problem v zvocnikah zdej me pa zanima ce morda kdo ve kaj bi lahka blo? Zvocniki so pa Philips SPA5300 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.07 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Maj 30, 2014 8:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Z odgovori se bomo potrudili natanko toliko, kot ti s pisanjem vprašanja. Več se v nobenem primeru ne moremo. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.77 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Pet Maj 30, 2014 9:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz bom pa tako napisal. Vrži jih med odpad, gole zvočnike pa porabi za kakšen švoh avtoradio tako kot sem jaz z svojimi naredil pred dnevi. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.80 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Pet Maj 30, 2014 9:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Greška je unutra, bi rekli včasih....
Zagotovo je nekaj na elektroniki. Kaj...je nemogoče ugotoviti brez razdiranja. Če sam ne znaš, najdi v bližini nekoga, ki obvlada elektroniko. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Bonus Član

Pridružen-a: Sob 22 Mar 2014 22:50 Prispevkov: 130 Aktiv.: 0.95 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Maj 30, 2014 10:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem imel opravka z neko podobno zadevo. Po kakšni minuti, ob večji jakosti se je pregrel čip, tako da je zvok mrknil, dokler se ni ohladil... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
magma Član

Pridružen-a: Sob 18 Avg 2012 18:59 Prispevkov: 106 Aktiv.: 0.68 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sob Maj 31, 2014 12:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če si vsaj za silo vešč lotanja menjaj smd upor, ki je vezan med + polom usmerniškega elektrolita in vhodom napetostneg stabilizatorja. To je šibka točka teh zvočnikov, drugače so kar v redu. Vrednost upora je 10 . _________________ l.p. Dušan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 491 dni