www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Vezava modula 220V-12V

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Morje
Član
Član

Pridružen-a: Sob 07 Dec 2013 21:14
Aktiv.: 0.17
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 03, 2014 12:06 pm    Naslov sporočila:  Vezava modula 220V-12V Odgovori s citatom

Lepo pozdravljeni vsi!
Ker nisem vešč elektronike, sem se seveda, kot začetnik, obrnil na vas.

Kupil sem modul, ki pretvori iz 220V v 12V. Problem je nastal, ker ne znam zvezati tega, zanima me, kam naj zvežem zemljo. Na modulu mi piše ACL (faza) in ACN (nula), zanima pa me torej, kam vežem zemljo, je pomembno na katero, a lahko zberem poljubno? Prilagam slike.

modul1.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  79.12 KB
 Pogledana:  4 krat

modul1.jpg

modul1.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  754.29 KB
 Pogledana:  2 krat

modul1.jpg

modul2.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  1.15 MB
 Pogledana:  1 krat

modul2.jpg

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.54
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 03, 2014 12:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nikamor je ne zvežeš. Kvečjemu na kakšno ohišje, v katero boš zadevo vgradil in če je kovinsko.
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Morje
Član
Član

Pridružen-a: Sob 07 Dec 2013 21:14
Aktiv.: 0.17
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 03, 2014 12:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala za hiter odgovor. Kaj pa če je ohišje leseno, kaj naredim potem? Jo pustim pri miru? LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.54
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 03, 2014 12:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Da.
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni