|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Aljosa Član

Pridružen-a: Pet 15 Sep 2006 11:43 Prispevkov: 149 Aktiv.: 0.65 Kraj: Trbovlje
|
Objavljeno: Pon Jun 09, 2014 10:01 pm Naslov sporočila: Win8 in asus et2013 allinone touch |
|
|
Zelel sem deliti informacijo, ce bo se kdo naletel na podobne tezave.
V glavnem imam Asusov allinone model ET2013 pc s touch funkcijo. Pojavile so se mi tezave z uporabo toucha na win8. Med namestitvijo je touch deloval potem pa nic vec. Preizkusil sem vse gonilnike gor, dol... Se vedno ni delovalo. (Na win7 je delovalo vse brez tezav v prvo). Potem sem pa poskrbel da sem namestil vse win8 posodobitve in si v iz MS trgovine prenesel win8.1 in nadgradil svoj sistem. Zatem je zacel delovati tudi touch.
Mogoce komu pride prav ta informacija, ker sem med drugim klical tudi na servis kjer mi zal niso kaj dosti mogli pomagati, tudi na internetu nisem nasel nobenih informacij. _________________ "Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.”
―Albert Einstein |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni