|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Kako si izvedel za ta forum? |
Povedal mi je znanec - prijatelj |
|
15% |
[ 29 ] |
Na drugih web straneh |
|
35% |
[ 68 ] |
Preko iskalnika |
|
42% |
[ 81 ] |
Drugo |
|
6% |
[ 13 ] |
|
Skupaj glasov : 191 |
|
Avtor |
Sporočilo |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sob Dec 06, 2003 11:10 pm Naslov sporočila: Kako si izvedel za ta forum? |
|
|
V zadnjem času imamo kar nekaj novo prijavljenih uporabnikov, zanimivo pa bi bilo videti, kako ste izvedeli za ta forum? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mhd Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2003 20:51 Prispevkov: 127 Aktiv.: 0.54 Kraj: M. Sobota
|
Objavljeno: Ned Dec 07, 2003 1:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da sem za ta forum izvedel na MobiSux-u iz Silvotovega podpisa. Že tam sem vedel, da je Silvo aka. 16F64 prava referenca za zadeve okoli elektronike in sem linku logično sledil ...
lp Mitja |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Ned Dec 07, 2003 3:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imaš tam enak nick kot tukaj ? Na mobisuxu opažam kar nekaj enakih nickov kot tukaj sklepam da gre za iste osebe ? Moj "16F84" na mobisuxu je nastal iz mojega dokaj priljublenega mikrokontrolerja. Ime "silvo" mislim, da je bilo že zasedeno. Je pa zanimivo, da sem glede nicka na mobisux-ku dobil kar nekaj zasebne pošte prav v zvezi z PIC-i
lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mhd Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2003 20:51 Prispevkov: 127 Aktiv.: 0.54 Kraj: M. Sobota
|
Objavljeno: Ned Dec 07, 2003 5:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ja isti nick ... tam sem pred kakima dvema letoma pač nekaj registriral, kar je skoraj edino šlo, ker je bilo vse pametno že porabljeno ... potem sem tukaj uporabil kar istega na katerega sem se navadil, malo je čuden . Za 16F84 sem vedel da si ti, ker si to sam večkrat sam povedal na mobisux in tukaj. Glede PICa sem bolj na tesno s časom, gužva v službi in doma, pa še kje . Vsak dan reskiram nekaj minut, da pogledam po obeh forumih in kako malenkost napišem tako za 'razonodu'.
lp Mitja |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
infrared Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 14:54 Prispevkov: 179 Aktiv.: 0.76
|
Objavljeno: Pon Dec 08, 2003 4:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Uff izgleda , da se da še tako cenzuro mimoiči. Na elekto-n forumu , nisi nikakor mogel dati direkten link na ta forum , je pa Reber to pokazal , kako to napraviš.
Se mi zdi ta cenzura vedno bolj nesmiselna , saj ugotavljam , da so člani (delovni) na obeh forumih več ali manj isti , tako da bi tako vztrajanje Znide , pripeljalo do negativnih učinkov na lasten forum.
Včasih je dobro pozabiti stare zamere in začeti sodelovati.
L.P. infrared |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14673 Aktiv.: 61.95 Kraj: Koroška-okolica Dravograda
|
Objavljeno: Pon Dec 08, 2003 5:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Včasih je dobro pozabiti stare zamere in začeti sodelovati. |
Ne vem, če gre tukaj ravno za kake zamere. Sam še vedno pogledam na forum odgovarjam ali pišem pa ne ... res je zato posredno kriv Znida - pa ne zato ker je "blokiral " povezavo sem ... vsaj zame zelo smešna poteza. Zato ker enostavno tam zaredi uporabe Netscapa (katerega uporabljam že od začetka moje rabe interneta) tam ni šlo niti pripenjat na koncu niti več pisat. Pač administratorju ni bilo v interesu, da bi stvar poštimal za tiste, ki pač ne uporabljamo IE.
Še o tistem "blokiranju". Z veliko večino takratnih uporabnikov sem kontaktiral preko email-a Od večine teh imam še vedno naslove. Če bi imel namen bi lahko vse tiste povabil "sem". Edina reklama od mene je povezava v podpisu na Mobisuxu. Po napisanem zgoraj izgleda kar uspešna. Še tole infrared sam foruma kakršenžekoli je ne ocenjujem po količini obiskovalcev (sploh tale, sploh edini ki ga poznam, ki ni komercialni) ampak po kvaliteti obsikovalcev. S "količino" seveda pride tudi "kvaliteta" a le ta potrebuje več "nadzora"
lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
infrared Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 14:54 Prispevkov: 179 Aktiv.: 0.76
|
Objavljeno: Tor Dec 09, 2003 8:55 am Naslov sporočila: |
|
|
Ker vem , da tudi Znida pregleduje ta forum , sem to seveda napisal njemu , saj smatram , da take poteze škodijo samo njegovemu forumu in to po nepotrebnem.
Se mi pa po svoje dopade Elektro-n forum , lahko lupneš , še tako neumnost in ostaneš živ. Tu je tako dejanje mnogo težje , saj so na njem samo resne , precej zahtevne teme. Tako , da je kakšnemu začetniku mnogo lažje spraševati za osnovne stvari , na Elektro-nu .( Da ne bo pomote , daleč od tega da so na Elektro-nu , samo neumnosti in lažje teme. Zelo zanimive reči tam izveš , samo mnogo lažje --zaradi orodij--- je delati na tem forumu. ) Ne vem če ste tudi ostali opazili , da je ta forum postal že kar precej VELIK, se kar težko znajdeš na njemu, pa še par mesecev nazaj , sem potreboval , za njegov detaljni pregled , le kakšni dve urici , sedaj pa bi novinec potreboval že cel vikend.
L.P. infrared |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Silvo Moderator

|
Objavljeno: Sre Dec 10, 2003 10:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Infrared,
Citiram: |
Se mi pa po svoje dopade Elektro-n forum , lahko lupneš , še tako neumnost in ostaneš živ. |
Brez skrbi tudi tukaj ne bo nihče nobenega "ubil" Mogoče post, kateri bi bil vsebinsko neprimeren bi odletel v koš z ključavnico. Do sedaj mislim le eden ali dva...
lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kemik Član

Pridružen-a: Pet 01 Avg 2003 1:35 Prispevkov: 129 Aktiv.: 0.54 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Dec 10, 2003 11:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
Za forum sem izvedel na Elektro-n ko je nekdo spraševal, zakaj mu Silvo ne odgovori. Nekdo drug mu je odgovoril kje ga najde, ampak naslov ni bil normalno napisan ampak z dodatki in presledki, ker se baje ni dalo normalno napisati naslova.
Lp Boštjan |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BogyX Član

Pridružen-a: Pet 12 Dec 2003 14:25 Prispevkov: 75 Aktiv.: 0.32 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre Jan 07, 2004 6:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem izvedo za ta forum iz Silvejivega podpisa na Mobisuxu  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
castro Član

Pridružen-a: Ned 21 Sep 2003 0:19 Prispevkov: 72 Aktiv.: 0.30
|
Objavljeno: Sre Jan 07, 2004 11:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
kemik je napisal/a: |
Za forum sem izvedel na Elektro-n ko je nekdo spraševal, zakaj mu Silvo ne odgovori. Nekdo drug mu je odgovoril kje ga najde, ampak naslov ni bil normalno napisan ampak z dodatki in presledki, ker se baje ni dalo normalno napisati naslova.
Lp Boštjan |
Sam enako
LP, Andrej |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ule Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 20:32 Prispevkov: 1583 Aktiv.: 6.68 Kraj: Babno Polje
|
Objavljeno: Sre Jan 14, 2004 10:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
kemik je napisal/a: |
Lp Boštjan |
Tudi jaz sem zvedel v tej debati. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boco Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 9:42 Prispevkov: 919 Aktiv.: 3.88 Kraj: Ptuj/Kranj/Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jan 15, 2004 4:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
No, jaz sem pa tisti nekdo, ki je spraševal zakaj mi Silvo ne odgovori...in tako sem izvedel za tale forum.
LP
Boco |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4223 Aktiv.: 17.83 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Sob Feb 07, 2004 1:31 pm Naslov sporočila: re: |
|
|
Jaz sem dobil enkrat link na Filemanager vedno hodil tu gor (žal nimam hitre linije da bi več pošiljal gor kar nekaj zanimivih stvari ), nisem pa razumel zakaj ni povezave iz elektro- n .No sedaj berem te stare poste in vidim da so odzadaj neki interesi.
Teh pop upov niti ne vidim ker jih System mechanic takoj blokira.
Te komercialne zadeve so nekako vedno dvorezen meč In nekateri člani ki so privatniki tu in tam , seveda imajo povečan interes ter pač neposredne odjemalce. So zaželjeni , ampak je tu v igri tudi komercialna stran.Tako da tu je dosti manevrskega prostora razlaga pa si lahko stvar vsak po svoje.
Zaključek: odprt , strokoven , pa tudi '' domač '' forum je vedno dobrodošel. Zame je eden dovolj.
Frenki ali imaš čez tudi ''potaplanje.net '' glede na administratorski avtar  _________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.42 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sob Feb 07, 2004 11:30 pm Naslov sporočila: Re: re: |
|
|
lucca brassi je napisal/a: |
Frenki ali imaš čez tudi ''potaplanje.net '' glede na administratorski avtar  |
Ne, ne isti je le avatar. Sicer sem pa za omenjeno stran izvedel prvič iz tvojega vprašanja .
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 491 dni