|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.35 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Pet Jul 04, 2014 11:18 am Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo,
zanima me tip konektorjev na tiskanem vezju na spodnji sliki, mogoče kdo ve. Zgleda kot CAN konektor, toda ne vem če je.
Okrogel konektor na plošči, sta dva en je 5 pinski (zgornji) in 3 pinski spodnji.
 _________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Jul 04, 2014 11:29 am Naslov sporočila: |
|
|
Tole je bilo v zanima me,....
Mene pa zanima ali tole počnete nalašč ali samo zaradi prevelike vročine te dni.
Če je razlog v slednjem potem jao meni, ker bo baje prihodnje dni še bolj vroče,.... _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
drVrh Član

Pridružen-a: Sre 20 Feb 2008 20:17 Prispevkov: 918 Aktiv.: 4.35 Kraj: Slovenija-Koroska-Prevalje-Lese
|
Objavljeno: Pet Jul 04, 2014 11:33 am Naslov sporočila: |
|
|
Se opravičujme za pipenjanje prevelike slike, nisem je še utegnil zmanjšati, saj sem šele kasneje videl da je slika prevelika. Hkrati nisem mogel klikniti na edit posta.
Lahko zadevo še enkrat pripnem v forum Zanima me. _________________ Iz dneva v dan sem se spraševal kaj je to elektrika, vendar nisem našel odgovora ... in še vedno si postavljam to vprašanje
LP
Grega |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Jul 04, 2014 12:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Seveda lahko - pa sliko daj kot priponko - je mnogo lažje. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni