www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Pomivalni stroj Bosch
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
maresen
Član
Član

Pridružen-a: Sob 13 Feb 2010 16:38
Aktiv.: 0.09
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 11, 2010 2:29 pm    Naslov sporočila:  Pomivalni stroj Bosch Odgovori s citatom

Oj
imam en problem z pomivalnim strojem Bosch logixx, ko končuje z pomivanjem, mi pri pokazani 1 minuti do končanja programa, le-to preklopi na 12 minut, včasih tudi večkrat, preden zadevo dokonča in se uistavi. Preveril sem vklop sušenja, resetiral programe, očistil filtre, kaj lahko še storim. Hvala za nasvete !

Pyr0Beast
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Jun 2008 14:11
Aktiv.: 24.03

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 11, 2010 4:19 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Crknjen grelec verjetno

Računaj na 180€ servis.

Ali pa zamenjaj sam.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
maresen
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 11, 2010 5:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bom preveril, če je crknjen bom zamenjal sam, morda veš, kje bi ga dobil-morda ETIS?. Verjetno pa tudi ni kakašna huda reč grelec menjati

Hvala za pomoč, javim kako mi je ratalo

Pyr0Beast
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 11, 2010 6:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ma ni nič posebnega 10 minut dela če prvič delaš. Kupi še silikonsko mast in tesnilo.
Nazaj na vrh
me2d
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Sep 2009 11:10
Aktiv.: 1.52

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 11, 2010 10:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

V filemanagerju imaš servisna navodila za Bosch stroje.Mogoče ti prav pridejo Laughing
Nazaj na vrh
maresen
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 12, 2010 12:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala za nasvete, samo vprašanje , dostop do grelca je verjetno z zadnje strani ali morda s spodnje, v filemenagerju pa ne vem ne najdem in tudi ne znam odpreti datotek, mi namreč nobene ne odpre.

Hvala še enkrat, bom jutri razdrl

maresen
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 13, 2010 8:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Še vedno imam problem, ne morem toliko razdreti, da bi prišel do grelca
maresen
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 13, 2010 9:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

še nekaj me zanima, ali je možno, da so samo cevi zamašene, kolikor sem lahko videl odtočne cevi, so kar "lepo" zasvinjane, še vedno pa rabim pomoč, kako priti do vsega "drobovja" v stroju, ali je potrebno vzeti dol podnožje, ali gre mogoče stran zadnja stranica
svedr
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 01 Okt 2010 8:20
Aktiv.: 0.03

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 15, 2010 9:41 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tako je, odtočne cevi imaš zamašena oz. zavita dovodna cev.....
Tudi moj Bosch je imel enake simptome, težko sem verjel, ampak že malo zavita cev ga popolnoma spravi iz tira ....

LP
Nazaj na vrh
maresen
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 15, 2010 10:00 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Svedr hvala, ampak kako naj pridem do vseh cevi, se mi zdi da je spodnja stran stroja -plastično podnožje- kar iz celga in se mi zdi problem vse razdret brez j+kakšneka načrta, drugače pa mislim da cevi nebi smele biti prepognjene, saj je do sedaj delovalo vse normalno, edino zapacane cevi in dovodni filter-mrežica je še lahko če ni kake električne okvare, če slučajno veš kje dobiti service manual ali listo rezervnih delov se priporočam

Hvala

maresen
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 20, 2010 6:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

še vedno imam probleme z strojem, sicer mi je opral enkrat oz. dvakrat, nato pa je ista pesem, ko pride do zadnje minute se matra in matra in na koncu program zopet podaljša na par minut, če ga pa pri zadnji minuti resetiram potem mi vrže na ničlo in mi po zadnjem izčrpanju tudi izklopi, je mogoče še kak nasvet
hvala
lp

iskrica
Članica
Članica

Pridružen-a: Tor 08 Mar 2011 8:24
Aktiv.: 0.08
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 08, 2011 9:59 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Katastrofa, vgradni pomivalni stroj bosch se je po 13 letih pokvaril njegova kartoteka okvar za prva štiri leta je bogata, zato ne bom poklicala serviserja. Prosim, če lahko skupaj rešimo problem. Proti koncu programa spusti vodo v lovilno kadičko in posledično blokira. Če odstranim vodo in deblokiram, skonča program vendar po nekaj minutah nedelovanja voda priteče nazaj v stroj. Vode je nekako toliko da je pokrito dno oz. toliko bi je lahko bilo v odtočni cevi. Ko ponovno zaženem program vodo izžrpa in se ne vrne v stroj. Lepo prosim za kakšen namig.
lp
Ivica
Nazaj na vrh
iskrica
Članica
Članica

Pridružen-a: Tor 08 Mar 2011 8:24
Aktiv.: 0.08
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 08, 2011 12:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kaže, da se je snela cevka, ki poteka nekje od labirinta po dnu na drugo stran stroja v bližino stiroporastega plovčka. Ali morda kdo ve kam se priključi cevko?

LP
Ivica
Nazaj na vrh
Pyr0Beast
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 08, 2011 1:25 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Možno je, da je cevka 'odprta' in se ne priključi nikamor.
Nazaj na vrh
Srecko
Član
Član

Pridružen-a: Čet 25 Dec 2003 21:29
Aktiv.: 4.28
Kraj: Okolica Cerkna

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 08, 2011 1:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Poglej ali je sneta kje na teh mestih kot so na slikah spodaj. Morda se vidi kje je sneta. Very Happy
Niso ravno najbolše slike- snete z neta.Very Happy

LP Srečko

4-9-2009 1-04-21 AM.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  67.07 KB
 Pogledana:  4 krat

4-9-2009 1-04-21 AM.jpg

4-9-2009 1-05-16 AM.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  59.85 KB
 Pogledana:  3 krat

4-9-2009 1-05-16 AM.jpg

4-9-2009 1-05-47 AM.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  61.23 KB
 Pogledana:  4 krat

4-9-2009 1-05-47 AM.jpg

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Energetika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 486 dni