|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
RED_line Član

Pridružen-a: Tor 05 Avg 2014 19:59 Prispevkov: 28 Aktiv.: 0.21 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Avg 05, 2014 8:11 pm Naslov sporočila: Rabim pomoč ali popravilo |
|
|
Pozdravljeni
Kupil sem rabljen ojačevalec Alpine V12 in po parih dneh ni delal več pravilno. Delovalo je, kot da mu toka zmankuje in to se je kazalo tako, da mi muziko prekinja + lučka v kabini rahlo zasveti ko prekine. Vse smo preverili in šele ko smo zamenjali ojačevalec z istim, se je to prekinjanje nehalo. Tako da potrebujem koga ki bi mi pogledal in po možnosti tudi popravil ali pa dal nasvet kaj bi bilo narobe. Sem pa iz kopra.
PS: nimam blage o elektorniki. žarnico še menjam kaj več pa žav ne znam
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RED_line Član

|
Objavljeno: Sre Avg 06, 2014 4:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Toliko ogledov in nihšče ki bi znal to popravit? pa kaj je toliko težko ali kaj? Vem da sem nov, a nisem noben bav bav ali pa kakšen favčni inšpektor  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.21 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Sre Avg 06, 2014 5:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Bi ti prilepil sliko kako imaš ta ojačevalec vezan v avtu?
Kam imaš priklopljen + za remote na ojačevalcu? Si poskusil kratkostičiti + akumulatorja in + remote? Je kaj razlike? _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RED_line Član

|
Objavljeno: Sre Avg 06, 2014 7:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
smo probali to. pa tudi če bi bilo to krivo, drugi isti ojačevalec ne bi delal prav. definitivno je kriv ojačevalec in je za pogledat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
RED_line Član

|
Objavljeno: Čet Avg 07, 2014 7:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
evo smo rešili. je bila samo ena malenskost za zamenajti na ojačevalcu.
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.21 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Pet Avg 08, 2014 7:33 am Naslov sporočila: |
|
|
Kaj pa je bilo narobe? Kondenzator? Malo opiši.... _________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 498 dni