www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Drugo steklo na tablico

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Android, tablice in telefoni
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
bajdec
Član
Član

Pridružen-a: Čet 12 Nov 2009 19:56
Aktiv.: 1.51
Kraj: Zagorje ob Savi

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 31, 2014 5:30 pm    Naslov sporočila:  Drugo steklo na tablico Odgovori s citatom

Živjo, doma imam pokvarjeno tablico TPAD CT70G. Sicer deluje, a je razbit touch ekran in tako nedelujoč. Tablico sem razdrl in sedaj je skupaj LCD + matična + baterija in dela, vendar je ne more upraljat. Je kakšna možnost, da dobim drug "digitizer" za to tablico? Bi mogoče "pasal" od kakšne druge, ali mora biti isto? Namreč ne potrebujem okvirja, saj mislim vse skupaj zmontirat v steno in upravljat luči po sobi, zvočnike, TV, ...

Lp
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Bozo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Jan 2004 9:21
Aktiv.: 2.79
Kraj: Lendava, Trimlini

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 31, 2014 8:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem kontaktiral uradni servis (za Asus) in naročil pri njih. Če bi naročal od kitajcev bi bilo dražje. Pozanimaj se kje se dobi ceneje. Zamenjal sem ga sam.

Božo
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
zok
Član
Član

Pridružen-a: Pet 02 Jan 2009 23:59
Aktiv.: 5.57
Kraj: Ponikva

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 01, 2014 11:23 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za katero tablo si pa narocil in koliko je stalo, ce ni skrivnost?

Mene caka podoben projekt na Prestigio PMP5588C (multipad 8.0 HD). Sicer deluje normalno in izgleda relativno OK, ampak se mu na steklu pozna, da mu je mala Zala dala vetra in mu pokazala kdo je starejsi in mocnejsi. Mr. Green Iskanje delov na ebayu ni obrodilo sadov - razen enega rabljenega, ki se prodaja po delih. Rolling Eyes
Nazaj na vrh
bajdec
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 01, 2014 1:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hm, sem kontaktiral servis Tridom. Se da dobit, stane 30€ + 5€ postnine. Nabrz bom kar vzel, sicer ce bi dobil ceneje bi bilo bolje, za tak denar dobim novo tablico s kitajske. Ampak lahko bi bilo drazje.

Nevem kako je vzgojena mularija. Tud jaz nisem perfekten, star sem 18. Pa mi 13 let stari otroci te tablice nosijo kar na kup pokvarjene.
Pravtako jim je vseeno za telefone, starsi kupijo najbolsi telefon, pa ga razbijejo in jim je vseeno, saj bodo dobil novega.

Jaz sem za 90€ kupil nov telefon in se bojim da bi ga popraskal ali pa da bi mi padel po tleh. Najbrz zato ker sem sam zasluzil denar za telefpn.
Nazaj na vrh
shmandi
Član
Član

Pridružen-a: Čet 09 Maj 2013 9:20
Aktiv.: 4.32
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 01, 2014 1:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Se tudi podpišem pod zadnji stavek. Žal najbolj cenimo samo tisto, kar smo si sami prislužili. Prav bi bilo, da se tako vzgaja tudi otroke. Samo mi to dandanes izgleda kot znanstvena fantastika
Nazaj na vrh
Bozo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Jan 2004 9:21
Aktiv.: 2.79
Kraj: Lendava, Trimlini

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 01, 2014 4:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

zok je napisal/a:
Za katero tablo si pa narocil in koliko je stalo, ce ni skrivnost?

http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=40354&start=60

Asus Memo Pad 10 FHD LTE 16 GB

Naročil sem pri "sistem ena".

Božo
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.78
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 01, 2014 7:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

bajdec je napisal/a:
Prav tako jim je vseeno za telefone, starsi kupijo najbolsi telefon, pa ga razbijejo in jim je vseeno, saj bodo dobil novega.

Tukaj mulci niso prav nič krivi, ampak IZKLJUČNO starši!

Kolega je tudi mulcu kupil galaxy in mu rekel da je to to za naslednja 2-3 leta, da naj gleda, kako ga bo nosil. Ko ga je mulo po pol leta razbil, je itak hotel novega, a je dobil nokio 3310 iz predala. Noben jok in kletje ni pomagalo. Naj si sam zasluži, je bilo pojasnilo.
Kakor razvadiš otroke, taki pa so in tako ti bodo kasneje vračali.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
bajdec
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 01, 2014 8:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

protoncek je napisal/a:
bajdec je napisal/a:
Prav tako jim je vseeno za telefone, starsi kupijo najbolsi telefon, pa ga razbijejo in jim je vseeno, saj bodo dobil novega.

Tukaj mulci niso prav nič krivi, ampak IZKLJUČNO starši!

Kolega je tudi mulcu kupil galaxy in mu rekel da je to to za naslednja 2-3 leta, da naj gleda, kako ga bo nosil. Ko ga je mulo po pol leta razbil, je itak hotel novega, a je dobil nokio 3310 iz predala. Noben jok in kletje ni pomagalo. Naj si sam zasluži, je bilo pojasnilo.
Kakor razvadiš otroke, taki pa so in tako ti bodo kasneje vračali.

Se strinjam ja. Ta tablica ki jo popravljam je od nekega dekleta, od katerega sem dobil na popravilo tudi telefon, nov okoli 200€. Sedaj ima Galaxy S5.

Jaz vem, da da svoje place ne dam za telefon. Mi kitajec za 90€ vredu sluzi.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Android, tablice in telefoni Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni