|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
pajo Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2004 8:50 Prispevkov: 687 Aktiv.: 2.90
|
Objavljeno: Ned Avg 03, 2014 12:05 am Naslov sporočila: |
|
|
Sicer ne vem, kakšen je namen te teme. "Avtor" je "poniknil". Administratorji?
"Nagrada"?
Karkoli je na fotki, je navsezadnje vseeno. Zmazek je zmazek.
Preprosto NE VEM. In se nimam niti časa ukvarjati s tem.
Zmotila me je vsebina posta in navedeni podatki in posredno navedeni podatki.
Sicer mi še do zdaj ni jasno, od kod je avtor "zavzet gasilec"???
Pa dobro: "Bo že res". Je "dobra duša". Saj veste kaj mislim.
Dvomim, da se gre toliko za napravo. Dvomim, da se gre pri vsem za to, kdo bo dobil "nagrado". Navsezadnje je ne rabim. Vsaj jaz ne. Nagrade mislim.
Občutke ob tem bi mogoče lahko strnil v zgodbici, ki se je danes dejansko zgodila. Mogoče jo bom opisal v ponedeljek, ko bo več časa, v drugi primerni temi.
Ampak v vsej štoriji gre za eno drugo zadevo, stvar, oziroma več teh, ki so mi dale misliti:
-forum je postal preveč predvidljiv, ki pelje
-v brezglavo pomoč vsakemu "neznancu", četudi opleta(mo) neumnosti? Zato je tudi bil moj zadnji post (namerno) v smislu soseda "matejčkovih vrat" (ma pojma nimam, kdo je "matejčkov" sosed in zakaj je "matejček" poslikal zrcalno fotografijo).
-še huje "matejčka" sploh ne poznam. Vsaj osebno ne. Res pa je, da sva pa imela stik preko ZS. Ja saj res. Pri meni doma je že tudi bil. Posredno. Preko pisemske pošiljke.
-...
Lahko bi še napletal, ampak v grobem bi rekel, da se je nekdo pravilno ODLOČIL, da da "forum na test" v smislu:
- "neumnih odgovorov" na "neumne teme", (napisano karikirano, ker nobena tema ni neumna, so pa lahko neumni odgovori...)
- reakcijski čas, ki je potreben, da sodelujoči ugotovijo, da gre za "čudno (vprašljivo) zadevo"
- reakcijski čas moderatorjev, da temo zaklene (in jo potem tudi mogoče celo odklene),
- presoja moderatorjev na podlagi mnenj sodelujočioh v debati(tu imam v mislih predvsem zaklepanje teme),
- odzivnost sodelujočih v debati na že zaklenjeno temo (sovražni govor, strpnost, zmerjanje,...,
- zaupanje v moderatorje (četudi vmes klatijo (v tem primeru namerne) neumnosti),
-...
Pa brez zamere. Upam pa, da bo postalo jasno kaj je dejansko na fotki.
Nagrado pa pošljite "matejčku", ker bo prvi ugotovil, "ko bo sosed iz dopusta", za katero napravo se gre . _________________ Martin Krpan je že dobro vedel zakaj je posekal lipo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni