Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
clownfish Član

Pridružen-a: Pet 05 Avg 2005 13:05 Prispevkov: 765 Aktiv.: 3.23 Kraj: Povir / Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Sep 07, 2014 8:16 pm Naslov sporočila: Tekoča guma P L A S T I D I P |
|
|
Zanima me tale proizvod:
Tekoča guma "P L A S T I D I P "
zadevo se da kupiti pri par naših prodajalcih..
Baje je to neke vrste tekoča guma in z njo lahko gumiramo - prevlečemo razne zadeve.
Torej od raznih ročajev klešč pa do raznih drugih zadev.
Ker mi je v pomivalnem stroji na mrežici na par mestih začela odpadati platifikacija sem mislil ta mesta očistiti in premazati z to zadevo.
Preostanek bi porabil za plastificiranje temperaturnih senzorjev 18x20 ker bodo v slani vodi pa razne izvedenke v kovinskih kapicah niso sprejemljive.
Zanima me če je kdo tole že uporabljal in kako se mu zadeva obnese??
Nazadnje urejal/a clownfish Ned Sep 07, 2014 8:27 pm; skupaj popravljeno 2 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ule Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2004 20:32 Prispevkov: 1583 Aktiv.: 6.68 Kraj: Babno Polje
|
Objavljeno: Ned Sep 07, 2014 8:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
V Conrad trgovini v iskalnik napiši tekoča guma, pa boš našel. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psevdonim Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42 Prispevkov: 3406 Aktiv.: 14.93 Kraj: slo
|
Objavljeno: Ned Sep 07, 2014 9:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
na Discovery channel je prejšnji teden bila oddaja o eni takšni snovi - ujel sem samo zadnji del, zato podrobnosti ne vem, so pa s tem prešpricali lubenico in jo potem poskusili razbiti z macolo, pa ni šlo. _________________ ___ |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Xbolha Član

Pridružen-a: Pon 11 Mar 2013 9:20 Prispevkov: 140 Aktiv.: 0.94 Kraj: Ljubljana- Dolenjska
|
Objavljeno: Pon Sep 08, 2014 7:19 am Naslov sporočila: |
|
|
Večinoma sem zalil celo elektroniko in tam seveda ne bo odstopilo.
Pri orodju (zalita kovina) pa zdrži kar nekaj časa uporabe.
V googla vpiši svojo besedo in boš našel slovensko trgovino z enakim imenom.
Za cene bo pa potrebno pogledati še v modelarske trgovine.
Nazadnje urejal/a Xbolha Pon Sep 08, 2014 7:25 am; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Krampus Član

Pridružen-a: Pon 08 Sep 2008 13:07 Prispevkov: 1853 Aktiv.: 9.07
|
Objavljeno: Pon Sep 08, 2014 7:21 am Naslov sporočila: Re: Tekoča guma P L A S T I D I P |
|
|
clownfish je napisal/a: |
Zanima me tale proizvod:
Tekoča guma "P L A S T I D I P "
Zanima me če je kdo tole že uporabljal in kako se mu zadeva obnese?? |
_________________ Nisem ravno najbolj pameten na svetu, tu in tam pa imam kakšno idejo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobra Član

Pridružen-a: Ned 10 Okt 2004 23:47 Prispevkov: 47 Aktiv.: 0.20 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Pon Sep 08, 2014 7:51 am Naslov sporočila: |
|
|
Moj sodelavec je prebarval plastične okrasne pokrove na platiščih in zadeva drži že dve leti brez luščenja ali česar podobnega, je pa res, da moras barvati večplastno. Meni se zdi, da obstajata dve firmi, ki izdelujeta google in ena od teh dveh je ameriška, katera naj bi izdelovala najkvalitetnejši google - nekje na netu je primerjava... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
boriskozjan Član

Pridružen-a: Pet 14 Nov 2008 23:23 Prispevkov: 956 Aktiv.: 4.73 Kraj: Šmarje pri Jelšah
|
Objavljeno: Pon Sep 08, 2014 8:46 am Naslov sporočila: |
|
|
to na veliko uporabljajo modelarji za zaščito elektronike, predvsem čolnarji in avtomobilisti. na modelarji.com boš našel veliko uporabnikov. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
oldtimer 65 Član

Pridružen-a: Sob 14 Jul 2012 15:53 Prispevkov: 240 Aktiv.: 1.52 Kraj: Ljubljana
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
clownfish Član

Pridružen-a: Pet 05 Avg 2005 13:05 Prispevkov: 765 Aktiv.: 3.23 Kraj: Povir / Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Sep 08, 2014 12:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kot vidim se pogovarjamo o dveh zadevah.
Eno je nekemu laku podobna zadeva ki površinsko zaščiti zadeve ter druga tale tekoča guma z katero pobarvaš zadeve in dobijo tka bolj debel nanos v neki barvi material je podoben gumijastemu.
Ko sem včeraj odpiral to temo sem naletel na malce nenavaden problem.
Ko sem vpisal P L A S T I D I P besedo brez presledkov in objavil mi je namesto ter besede pokazalo besedo "google"?
kot vidim iz sopročil ostailh uporabnikov tudi njim to dela??
Če pišem P L A S T I D I P z presledki med črkami pa je OK ?? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4223 Aktiv.: 17.82 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Pon Sep 08, 2014 12:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
original je tole
http://www.google.com/
zdrži kisline in luge - kakšno leto ( elektrode v galvani ) _________________ Moments before detonation ,....... TT |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
clownfish Član

|
Objavljeno: Pon Sep 08, 2014 1:05 pm Naslov sporočila: |
|
|
lucca brassi je napisal/a: |
original je tole
http://www.google.com/
zdrži kisline in luge - kakšno leto ( elektrode v galvani ) |
zanimivo.. preberem tvojo objavo vidim da piše www.google.com
grem na povezavo pa me odpelje na www.p l a s t i d i p.com
Jasno če bi napisal skupaj brez presledkov bi spet napisalo google..
Torej tole zadevo prodajajo v Bauhausu? Ker pakiranje v Conradu in Enaa zgleda malce drugače. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
siljo Član

Pridružen-a: Tor 28 Okt 2003 8:08 Prispevkov: 1035 Aktiv.: 4.37 Kraj: Ribn'ca
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
clownfish Član

|
Objavljeno: Sre Sep 10, 2014 10:01 pm Naslov sporočila: |
|
|
Dobil zadevo v Bauhausu. Cena 22€ za 200g konzervo je preverjeno ista kot za 100g konzervo? Imajo prozorno črno in rdečo maso.
Zadeva je uporabna ker pri zalivanju zalije zadeve in ko se posuši je kot guma. Vseeno se na samo podlago ne lepi tako kot silikon in v primeru da rabimo zadevo odstraniti se to da narediti tako, da na koncu na samem mestu ni več sledov o tej gumi.
To pa je pri uporabi silikona skorajda nemogoče doseči. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|